Fnatic Sonunda Valorant Kadrosunu Duyurdu

Bugün espor sahnesinde çok uzun zamandır herkesin merakla beklediği bir gelişme nihayet gerçekleşti. Valorant sahnesi yaklaşık bir senedir birbirinden yetenekli oyuncuların ve güçlü takımların mücadelesine tanık olurken en büyük isimlerden biri olan Fnatic olan biteni sessizce seyretti. Herkes böyle büyük bir kulübün bu pastaya kayıtsız kalmayacağını biliyordu, ancak böylesine uzun bir sessizliği kimse beklemiyordu. Özellikle birçok yeni ve genç takımın bulunduğu sahnede kazanılacak sayısız başarı varken İsveç devi buna sırt çeviremezdi. Beklenen oldu ve Fnatic resmi kanaldan Valorant kadrosunu duyurdu.

https://twitter.com/FNATIC/status/1357021177181536259?s=20

Fnatic, bu büyük adım için First Strike Europe turnuvasında Team Heretics‘in ardından ikinci olmayı başaran SUMN FC ekibini bünyesine kattı. Kaptanları Jake “Boaster” Howlett önderliğinde birçok başarıya imza atan beşli artık dünyanın en büyük kulüplerinden biriyle yola devam edecek. Kulübün yetkililerinden eski Counter-Strike profesyoneli Patrik “cArn” Sättermon, bu duyuru hakkında “Nihayet Valorant’a giriş yaptığımız için çok heyecanlıyız. Bu adım, oyun çıktığından beri hayranlarımızın beklediği bir girişimdi ve bizler de dahil olduğumuz her oyunda olduğu gibi rekabet vizyonumuza uygun bir kadro bulmak için sabırla bekledik. Counter-Strike gibi FPS oyunlarında yakaladığımız başarıların ardından Fnatic tarihinde yeni bir sayfa açarak mirasımızı yeni bir oyuna da taşımak istiyoruz. dedi.

Takım, Valorant sahnesine 4 Şubat 2021 tarihinde başlayacak olan Valorant Champions Tour Challengers etkinliğinde çıkacak.

Exit mobile version