HLTV, Top 20 Listesi İçin Bir Video Yayınladı

Günlerce heyecanın giderek arttığı ve sonunda 14 Ocak tarihindeki HLTV Award Show ile 2022 yılının en iyi 3 oyuncusunu takdim eden HLTV Top 20 listesi 2022 etkinliği, dün yayınlanan nefis bir fragmovie ile son buldu.

Listede yer alan 20 oyuncunun tamamının yıl boyu oynadıkları etkinliklerde izleyenlerin ağzını açık bırakan performansları sırayla bu 12 dakikalık videoda toplandı. 20. sıradaki Jame ile başlayan video, Yılın Oyuncusu ödülünü alan s1mple’a kadar adeta bir CSGO şöleni. Akılalmaz vuruşlar, birbirinden cesur hamleler ve tabii ki videodaki oyuncuların rakipleri için yıkılan hayallerle dolu bu 12 dakikalık video “vay be neler izlemişiz” dedirtecek türden.

Bu videoda yer alan sahnelerin bazıları, kendi başına çok şık oyunlar içermesinin yanı sıra söz konusu maçların da kaderini değiştiren oyunlardı. Bu örnekler ropz‘un G2 karşısında Inferno’da aldığı ace, m0NESY‘nin MiBR karşısındaki inanılmaz 1v4 oyunu, s1mple‘ın Mirage haritasında Vitality ekibine karşı kazandığı 1v3 ve son olarak Twistzz‘in IEM Cologne etkinliğinin finalinde FaZe karşısında Nuke haritasında oynarken imza attığı akıllara zarar oyun. Her biri birbirinden nefis olan bu oyunlardan umuyoruz ki bu yıl da bol bol görme şansımız olacak.

Exit mobile version