IEM Cologne 2023 Etkinliğine paiN Yerine Complexity Katılacak

IEM Cologne 2023 Complexity

ESL yönetimi, Brezilya ekiplerinden paiN‘in IEM Cologne 2023 Play-in etkinliğine katılamayacağını ve yerini Complexity ekibinin alacağını duyurdu. Kuzey Amerika takımı, ESL kural kitabına göre ESL Dünya Sıralamasında bir sonraki en yüksek sıradaki takım olduğu için yedek olarak seçildi.

Jonathan “⁠EliGE⁠” Jablonowski’nin sezon dışı transferinden sonra, Complexity şimdi Avrupa topraklarında iki turnuvayla sezona başlama şansına sahip. İlk olarak 13 Temmuz’da başlayacak olan BLAST Premier Fall Groups 2023 etkinliğine katılacak olan Complexity, ardından IEM Cologne Play-in mücadelesi için oradan Köln’e hızlı bir geçiş yapacak.

IEM Cologne 2023 Play-in 26 Temmuz tarihinde başlayacak ve etkinliğe katılan 16 takım 1.000.000$ ödül havuzuna sahip olan ana etkinlikte sekiz slota dahil olabilmek için mücadele edecek. Etkinliğin üç gün sürecek olan Play-in aşaması, Apeks ve Liquid gibi ilk onda yer alan iki takımın yanı sıra yaz tatilinde kadroları yeniden yapılanmadan geçen fnatic, FURIA ve Astralis gibi takımları sahada ağırlayacak.

Liquid bölgeden ayrıldıktan sonra an itibariyle en yüksek sıralamadaki Kuzey Amerika takımı olan Complexity, Almanya etkinliğine tek Kuzey Amerika temsilcisi olarak katılacak.

IEM Cologne Play-in katılımcı listesi şu anda aşağıdaki gibi görünüyor:

Exit mobile version