IEM Dallas Mücadelesi Bu Akşam Büyük Final İle Sona Eriyor

Cuma günü Playoff aşaması başlayan IEM Dallas etkinliğinde bu akşam Büyük Final karşılaşması oynanacak. ENCE ile Cloud9 arasında TSİ 19.00’da oynanacak olan bu karşılaşma Bo5 formatında olacak. Son dönemde oldukça formda olan ENCE, transferi henüz gerçekleşen eski Gambit Esports kadrosuna karşı $100,000 değerinde ödüle uzanabilecek mi, hep birlikte göreceğiz.

Playoff aşaması aslında nispeten sürpriz denilebilecek iki sonuçla başladı. FURIA karşısında 1-0’dan 1-2 maç kaybeden G2 Esports ve Cloud9 karşısında yine 1-0’dan sonra diğer haritaların son roundlarında tutunamayarak 1-2 mağlup olan PGL Major Antwerp şampiyonu FaZe Clan, Çeyrek Final aşamasında etkinliğe veda ederek izleyenleri şaşırttılar. Yarı Final karşılaşmalarında ise ENCE ekibi FURIA’yı 2-0 ile kolay geçerken Cloud9 da BIG karşısında ilk haritayı 14-16 kaybettikten sonra var gücüyle saldırdı ve 2-1’lik galibiyete hızlı uzandı. Böylece Büyük Final katılımcıları belirlenmiş oldu.

Bu dev maç için artık nefesler tutuldu ve herkes bu ilginç eşleşmenin nasıl sonuçlanacağını görmek için sabırsızlanıyor. IEM Dallas finalinden 3 gün sonra ise Pinnacle Cup Championship 2022 etkinliği sırada.

Exit mobile version