IEM Katowice Play-In Alt Seri 1. Gün Özeti

Dün itibariyle alt seri açılışını yapan IEM Katowice Play-In etkinliğinde dört maç oynandı ve bu maçlarla birlikte alt seri finalinden IEM Katowice için katılım hakkı kazanmak üzere mücadele edecek olan son dört takım belirlendi. Bugün final serisi oynanırken biz de sizlerle dün oynanan karşılaşmaların kısa bir özetini paylaşıyoruz. Önceki günün özetini ise burada bulabilirsiniz.

Günün ilk iki karşılaşması IHC vs. paiN ile Grayhound vs. MiBR şeklindeydi. IHC ile paiN arasındaki karşılaşmada karar haritasına gidilmeden galibiyete ulaşıldı. Sırasıyla Inferno ve Nuke haritalarında oynanan maçta karar haritası olmasa da çekişme vardı. İki haritada da birbirini oldukça zorlayan ekipler, başa baş bir mücadeleyle son round’lara kadar ilerlediler. Ancak maç sonlarında üstünlüğü kaybeden taraf paiN olunca IHC bu karşılaşmadan 16-12 ve 16-11 skorlu galibiyetlerle mutlu ayrılmayı başardı. Bu esnada karar haritasına giden Grayhound vs. MiBR maçı izleyenleri oldukça heyecanlı bir rekabetin tam ortasına bıraktı. Sırasıyla Inferno, Anubis ve Vertigo haritalarında oynanan karşılaşmada çok ilginç bir karar haritası performansı izledik. Inferno ve Anubis boyunca birbirlerini her an baskılayan ve kimsenin kolay bir üstünlük sağlayamadığı maçta Inferno’da 16-13 MiBR galibiyeti, Anubis’te ise 16-14 Grayhound galibiyeti gördük. Bu başa baş skorlarla karar haritasına giden iki takım arasından Grayhound çok ilginç bir şekilde maça dahil olamadı ve MiBR bu haritayı 16-2 gibi oldukça ezici bir galibiyetle sonlandırarak IEM Katowice iddiasını sürdürdü.

IEM Katowice İçin Kıran Kırana Rekabet

IEM Katowice Play-In mücadelesinde günün diğer iki maçı ise Permitta vs. Complexity ve Evil Geniuses vs. Sprout idi. Sırasıyla Nuke ve Overpass haritalarında oynanan Permitta vs. Complexity maçı genel olarak Complexity üstünlüğünün hakim olduğu bir havada geçti. Complexity, her iki haritada da savunma tarafında başlayıp önemli bir üstünlük ile ilk yarıyı kapattıktan sonra hücum tarafında rakibine çok fazla geçit vermemeyi başardı ve Nuke haritasında 16-8, Overpass haritasında ise 16-7 skorlu galibiyetlerle stressiz bir şekilde finale çıktı. Evil Geniuses ile Sprout ise bunun tam aksine son roundlara kadar birbirlerine ecel terleri döktürdüler. Sırasıyla Ancient ve Mirage haritalarında oynanan karşılaşmada Ancient savunmaları ve Mirage hücumları oldukça başarılı şekilde oynandı. Rakibini maç başında doğrudan deviremese de ikinci yarıda çözmeyi başaran ve bu sayede fark yaratan Sprout, Ancient haritasını 16-14 kazanırken Mirage haritasında da 16-13 ile zorlu bir mücadeleyle galibiyete ulaşmayı başardı. Böylece etkinliğin alt seri finalinde son izleyeceğimiz takım da Sprout oldu.

Artık alt seri finalleri ile IEM Katowice için geriye kalan dört katılım hakkı sahiplerini bulacak. Biz bu satırları yazarken oynanan karşılaşmaların özetini yarın yine burada sizlerle paylaşıyor olacağız. Ardından tüm gözler IEM Katowice’de olacak.

Exit mobile version