IEM Rio 2023 Playoff Aşaması Başlıyor

Grup Aşaması dün akşam tamamlanan IEM Rio 2023 mücadelesinde artık son viraja giriliyor ve Playoff aşaması başlıyor. Yarın akşam başlayacak olan Çeyrek Final maçlarıyla heyecanın tırmanacağı etkinlikte şampiyon takım $100000 ve IEM Cologne 2023 biletinin sahibi olacak. An itibariyle etkinlikte geriye 6 takım kalmış durumda.

IEM Rio 2023 Playoff aşamasına Çeyrek Final maçlarıyla başlanacak ve Büyük Final hariç tüm maçlar Bo3 formatında oynanacak. Büyük Final mücadelesi ise Pazar akşamı TSİ 20.00‘da Bo3 formatında oynanacak. Yarın akşam oynanacak olan iki karşılaşmada Heroic vs. FURIA ile Vitality vs. BIG eşleşmeleri ekranlarda olacak. İlk olarak Vitality ile BIG mücadelesi TSİ 18.30‘da başlayacak ve ardından TSİ 21.30‘da Heroic ile FURIA kozlarını paylaşacak. İlk maçın galibi Yarı Final mücadelesinde Cloud9 ile karşılaşırken ikinci maçın galibi ise Natus Vincere ile kozlarını paylaşacak. Bu heyecan fırtınasının ardından Pazar gecesi oynanacak olan Büyük Final maçının tarafları belirlenecek ve büyük ödülün sahibi belli olacak.

Grup Aşaması’ndaki son düzlükte Ninjas In Pyjamas ile OG‘nin havlu attığı IEM Rio 2023 etkinliğinde artık bitişe az bir zaman kaldı. Bu etkinliğin ardından 26 Nisan’da temsilcimiz Eternal Fire‘ın da katılacağı davetli turnuva Brazy Party 2023 başlayacak. 16 takımın toplam $333000 değerindeki nakit ödül havuzundan büyük payı alabilmek için mücadele edeceği turnuvada da takımlar HLTV Top 50 isimleri olduğu için keyifli maçlar geçeceğini bekleyebiliriz.

Exit mobile version