IEM Rio 2023 Şampiyonu Vitality Oldu

IEM Rio 2023 etkinliğinde nefis bir CSGO maratonunun ardından 16 takımın mücadelesinde şampiyon belirlendi. Büyük Final maçı için karşı karşıya gelen Vitality ile Heroic, $100000 değerinde nakit ödül ve IEM Cologne 2023 bileti için son kozlarını oynadılar. Bu maçın ardından kupayı kaldıran taraf Vitality oldu.

IEM Rio 2023 şampiyonunun belirlendiği Büyük Final gecesinde sırasıyla Vertigo ve Inferno haritalarını izledik. Beklenen karar haritası gelmese de her iki harita son dakikaya kadar oldukça heyecan verici bir çekişmeye sahne oldu. Vertigo haritasında taraflar her iki yarıda da son ana kadar birbirlerini zorlayarak izleyenlere nefis bir maç heyecanı yaşattılar. İlk yarıda 8-7 ile önde olan Vitality, ikinci yarıda da rakibine boyun eğmedi ve 16-13 ile üstünlüğü yakaladı. İkinci harita Inferno‘da savunma tarafında başlayan Vitality, özellikle apEX‘in başarılı performansı sayesinde 10-5 ile avantaj yarattı. Bu avantajı ikinci yarıda erken harcayan Vitality, zorlanarak da olsa Heroic savunmasını kırmayı başardı ve son dakikalarda 16-12 ile maçın skorunu hanesine yazdırdı ve IEM Rio 2023 kupasını kaldıran taraf oldu.

Sırada Brazy Party Var

IEM Rio 2023 heyecanı son bulsa da CSGO sahnesinde rekabet hiç bitmiyor. Şimdi sırada yarın başlaması beklenen ve temsilcimiz Eternal Fire‘ın da sahada olacağı Brazy Party etkinliği var. 4 gruba ayrılan 16 takım arasından Eternal Fire ekibi A Grubu‘nda yer alıyor. Gruptaki rakiplerimiz ise Apeks, OG ve GODSENT oldu. Etkinliğin açılışı da yarın TSİ 12.00‘da Eternal Fire vs. Apeks maçı ile yapılacak. Temsilcimize bu keyifli mücadelede başarılar diliyoruz.

Exit mobile version