IEM Rio Major 2022 Challengers Stage Galipleri Belirleniyor

Tüm hızıyla devam eden CSGO fırtınasında IEM Rio Major 2022 Challengers Stage etkinliği yavaş yavaş IEM Rio Major 2022 Legends Stage katılımcılarını belirlemeye başladı. 16 takımın katıldığı Swiss formatlı grup aşamasında 3-0 seri yakalayan ilk iki takım Bad News Eagles ve MOUZ oldu.

IEM Rio Major 2022 Challengers Stage mücadelesinde yarın itibariyle son karşılaşmalar oynanarak ilk 8 netleşecek. PGL Major Antwerp etkinliğinde yıldızı parlayan Kosova ekibi Bad News Eagles rakiplerini kayıpsız geçerek grupta IEM Rio Major etkinliğine adını yazdıran ilk takım oldu. Halen bir organizasyon çatısı altında bulunmayan Bad News Eagles beşlisi, böylece yılın erken aylarında yakaladıkları başarının hiç de sürpriz olmadıklarını kanıtladılar. Bu başarıya ulaşan ikinci takım ise sadece Fnatic karşısında bir harita kaybeden MOUZ oldu. Genç kadroyla bu mücadeleye çıkan MOUZ ekibi, beklenenin aksine oldukça etkili performanslar ile rakiplerine şans tanımadılar ve yılın en önemli mücadelelerinden birine isimlerini yazdırmayı başardılar.

Bu mücadele yarın oynanacak olan maçlarla sonlanacak ve IEM Rio Major 2022 katılımcı listesinin tüm slotları sahiplerini bulacak. Ardından tüm gözler 5 Kasım tarihinde başlayacak olan dev turnuvaya çevrilecek. 13 Kasım tarihine kadar heyecanın inanılmaz seviyelere yükseleceği bu CSGO şöleni ile yine espor tutkunları rekabete doyacaklar.

Exit mobile version