IEM Rio Major 2022 Champions Stage 1. Gün Sonuçları

Son düzlüğe giren IEM Rio Major 2022 etkinliğinde artık son 8 takımdan yalnızca 6 tanesi kalırken Champions Stage aşamasında 1. gün oynanan iki çeyrek final karşılaşmasının sonunda 8 takımdan 2 tanesi etkinliğe veda etti. Bu akşam oynanacak diğer iki maç ile beraber kalan takım sayısı 4’e inecek ve yarı final mücadelesi için geri sayım başlayacak.

Dün akşam itibariyle oynanan iki karşılaşma, Outsiders vs. Fnatic ve MOUZ vs. Cloud9 şeklindeydi. İlk karşılaşmada Inferno ve Mirage haritalarını izledik, ancak fnatic ekibi rakibine net bir üstünlük sağlayamayarak önce 16-11, ardından 16-8 skorlarla etkinliğe veda eden ilk taraf oldu. İkinci karşılaşmada ise daha çekişmeli geçen bir mücadele izledik. Inferno, Overpass ve Ancient haritalarında oynanan maçta perdeyi açan taraf 16-11 ile Cloud9 oldu. Ancak bu baskıyı ikinci haritada göğüslemeyi başaran genç MOUZ kadrosu, 16-13 ile skora denge getirdi ve karar haritasına geçildi. Ancient’ta rakibini xertioN ve frozen ile dengeden düşüren MOUZ, böylece yarı finale adım atmayı başardı.

IEM Rio Major 2022 Champions Stage 1. gün mücadelesinin ardından bu akşamın karşılaşmaları ise Spirit vs. Heroic ile FURIA vs. Natus Vincere eşleşmeleri olacak. Dört dev ekibin kozlarını paylaşacağı maçların sonunda gözler yarınki yarı final eşleşmelerine çevrilecek. MOUZ ile Outsiders fikstürün üst kısmında eşleşirlerken bu akşamın galiplerini de yarın MOUZ vs. Outsiders maçından sonra sahada izleyeceğiz.

Exit mobile version