IEM Rio Major Europe RMR Grupları 1. Gün

Fırtına gibi geçen bir ESL Pro League Season 16 etkinliğinin ardından bugün itibariyle IEM Rio Major Europe RMR mücadelesi de hızla başladı. Açılışı temsilcimiz Eternal Fire‘ın Bad News Eagles karşısında oynadığı maçla yapan etkinlik, ilk günün akşamında diğer temsilcimiz Sangal Esports‘un BIG karşısında oynadığı maçla bizler için devam etti. Ancak ilk günde takımlarımız beklenen sonuçlara maalesef ulaşamadılar.

Eternal Fire, Dust2 haritasında geçtiğimiz Major etkinliğinde beklenmedik bir başarıya ulaşan Bad News Eagles karşısında oldukça etkisiz başladı ve 0-10’a kadar geriye düştü. İlk yarıda sadece 3 round alabilen Eternal Fire, ikinci yarıda aniden yükselişe geçti ve 13-12 ile maçta ilk kez üstünlüğü yakaladı. Ardından tekrar 3 round kaybeden temsilcimiz, bir round alsa da son adımı atamadı ve 14-16 ile mağlup oldu.

Sangal Esports ise BIG karşısında Mirage haritasında oldukça ağır bir mağlubiyet aldı. Maça beklediği gibi dahil olamayan ve ilk yarıyı 1-14 gibi farklı bir skorla kapatan Sangal Esports, ikinci yarıda ilk iki round’u kazansa da BIG tekrar kontrolü ele aldı ve maçı hızlıca kapattı. Özellikle tabseN ve syrsoN ikilisi maça damga vurdular.

İkinci gün karşılaşmalarında Eternal Fire’ın rakibi Astralis olurken Sangal Esports’un rakibi biz bu satırları yazarken henüz belirlenmedi. İkinci gün karşılaşmalarında temsilcilerimize başarılar diliyoruz.

Exit mobile version