IEM Rio Major Europe RMR Grupları 2. Gün

IEM Rio Major Europe RMR etkinliğinde bugün oynanan karşılaşmalarda yine heyecan zirvedeydi. Dünkü mağlubiyetlerden sonra gruplarda şansı yükselen temsilcilerimiz, bugün de sahada var güçleriyle mücadele ettiler. TSİ 13.30’da Astralis karşısında oynayan Eternal Fire umduğunu bulamazken TSİ 14.45’te FANTASY ekibiyle oynayan Sangal Esports galibiyete ulaşmayı başardı.

IEM Rio Major Europe RMR A Grubu‘nda Eternal Fire ile Astralis arasındaki maç Inferno‘da oynandı. Savunmada nispeten daha güçlü bir varlık gösteren temsilcimiz, hücumda adım adım maçtan koptu ve ilk yarıyı 6-9 geride bitirdiğimiz karşılaşmayı 9-16 kaybettik. Özellikle rakip takımda blameF‘in etkili performansı oyuncularımıza oldukça zor anlar yaşattı. IEM Rio Major Europe RMR B Grubu‘nda ise zorlu bir mücadele sonrası yüzümüz güldü. Dün alınan ağır BIG yenilgisinden sonra kendine gelen iddialı kadroda herkes üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Overpass haritasında oynanan maçta savunma tarafını etkili geçen Sangal, 10-5 üstünlükle ilk yarıyı önde kapattı. Ardından FANTASY ekibi önemli bir savunma performansıyla 11-10’a kadar eksiksiz geldi ancak temsilcimiz hızlı toparlanınca 16-11’lik galibiyet ile Sangal sahadan mutlu ayrılan taraf oldu.

Bu maçlardan sonra Eternal Fire, 0-2 ile grupta zor bir pozisyona düşerken Sangal Esports şimdilik bir miktar daha hata payına sahip. Günün maçları biz bu satırları yazarken henüz bitmediği için yarınki rakiplerimiz belirlenmiş değil. Giderek heyecanın tırmandığı etkinlikte temsilcilerimize yarınki maçları için başarılar diliyoruz.

Exit mobile version