IEM Rio Major Europe RMR Grupları 3. Gün

Temsilcilerimiz Sangal Esports ve Eternal Fire için adım adım zorlaşan IEM Rio Major Europe RMR etkinliğinde 3. günü geride bıraktık. Dün itibariyle Eternal Fire’ın 0-2, Sangal Esports’un ise 1-1 olan skoru bugün 1-2’de eşitlendi.

İlk karşılaşma Sangal Esports ile zorlu rakibi Heroic arasında Bo1 formatında Inferno haritasında oynandı. stavn ile cadiaN‘ın adeta at koşturduğu maçta hücum tarafında güçlükle gösterdiğimiz performansı savunmada tamamıyla kaybettik ve 6-16’lık üzücü bir mağlubiyetle sahadan ayrıldık. Eternal Fire ise Bo3 formatında karşı karşıya geldiği Aurora ekibiyle 3 harita oynadı. Sırasıyla Vertigo, Mirage ve Nuke haritalarında oynanan maçta XANTARES ve delus1onnn tarafından sergilenen bireysel performanslar dikkat çekti. Vertigo’da hücumda net bir üstünlük kuran temsilcimiz 10-5 ile ilk yarıyı kapatırken ikinci yarıda da başa baş bir mücadele ile 16-9’a ulaşmayı başardı. Mirage tarafında ise oldukça ciddi bir çekişme izledik. 15-11’den maçı uzatmaya götüren Aurora, bu momentumu sürdürdü ve 19-15 ile sahadan galip ayrılarak skora denge getirdi. Ancak Nuke haritasında tekrar kontrolü ele alan Eternal Fire, ilk yarıyı 10-5 önde kapattıktan sonra kısa bir mağlubiyet serisini takip eden 6-0’lık seriyle beraber maçın sonucunu belirleyerek sahadan mutlu ayrıldı.

Yarın itibariyle temsilcilerimiz Bo3 formatında ölüm kalım maçı olarak nitelendirilebilecek bir karşılaşma oynayarak etkinliğe tutunup tutunamayacaklarını belirleyecekler. Şayet galip gelerek skorlarını 2-2’ye getirirlerse gruplarında 3-2 ile ilk 8’e girecek olan takımları belirlemek için birer maç daha oynamaları gerekecek. An itibariyle rakipleri belli olmayan Eternal Fire ve Sangal Esports’a önlerindeki bu zorlu mücadelede başarılar diliyoruz.

Exit mobile version