IEM Summer 2021 Playoff Fikstürü Belirlendi

Haziran 2021 içerisindeki iki kritik CSGO etkinliğinin ilki olan IEM Summer 2021 için grup aşaması tamamlandı. Toplamda 16 takımın katıldığı ve $250,000 değerinde ödül havuzunun bulunduğu etkinlikte geriye sadece 6 takım kaldı. Bu hafta sonu çeyrek final, yarı final ve büyük final ile yine CSGO’ya doyacağız gibi görünüyor.

IEM Summer 2021 Grup aşamasında iki gruba ayrılan 16 takım arasından her grubun lideri doğrudan yarı finale çıkarken grup ikinci ve üçüncüleri çeyrek finale çıkmaya hak kazandı. Grup A mücadelesinde yarı finale çıkan ekip G2 olurken çeyrek final slotlarını Vitality ve Gambit paylaştı. Uzun zamandır formda olmayan Vitality’nin Playoff’a kalması ile birlikte Astralis’in Gambit ile alt seri yarı finalinde karşılaşarak erken elenmesi sürpriz oldu. Grup B mücadelesinde ise yarı final biletini erkenden alan taraf OG idi. OG’nin ardından çeyrek finalde rakiplerini bekleyen takımlar ise Evil Geniuses ve Virtus.pro oldu. Bu grupta da Heroic’in Ninjas In Pyjamas’a yine alt seri yarı finalinde beklenmedik şekilde elenmesi bir diğer sürpriz oldu.

IEM Summer 2021 Playoff karşılaşmaları sırasıyla Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerinde çeyrek final, yarı final ve büyük final olarak oynanacak. Etkinliğin şampiyonu $100,000 değerinde büyük ödül kazanırken ikinci olan takım $42,000 ile eve dönecek. Üçüncülük ve dördüncülük ise ayrı ayrı $20,000 ile ödüllendirilecek. Yani G2 ve OG çoktan $20,000 ödülü garantiledi bile. Çeyrek final katılımcıları olan 5. ve 6. takımlar ise $10,000 değerinde ödül alacaklar. Büyük final karşılaşması Bo5 oynanırken diğer tüm karşılaşmalar Bo3 üzerinden oynanacak. Karşılaşmaları ESL’in resmi Twitch kanalından takip edebilirsiniz.

Exit mobile version