IEM Winter 2021 İçin Geri Sayım Başladı

Yılın son Intel Extreme Masters etkinliği olan IEM Winter 2021 için nefesler tutuldu. 16 dev takım bu mücadelede $250,000 değerinde ödül havuzu için karşı karşıya gelecek. 2-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu etkinlik için 11 davetli takım ve 5 adet diğer etkinliklerden yükselen takım sahada olacak. Takımlar önce sekizer takımlık iki gruba ayrılacak ve Bo1 ile başlayan çifte eleme grupları Bo3 maçlarıyla devam edecek.

Grupları lider olarak tamamlayan takımlar doğrudan yarı finale yükselirlerken ikinci ve üçüncü sırada tamamlayan takımlar ise çeyrek finallerde üst ve alt seriler olarak dağıtılacaklar. Altı takım tekli eleme usulü Bo3 playoff maçlarına çıkarak final aşaması için şans arayacak.

Etkinlik öncesi bazı önemli kadro değişiklikleri de yaşandı. Bunlardan biri Ninjas In Pyjamas ile anlaşan es3tag’in takımla beraber bu etkinlikte maçlara çıkması olacak. Bu anlaşma sonunda LNZ de Young Ninjas kadrosuna dönmüştü. Bunun yanı sıra Astralis ikonik kadrosundan sadece iki kişi ile bu etkinliğe katılacak ve Fnatic de artık kadro çoğunluğu bakımından Birleşik Krallık bayrağına geçiş yapacak. Asya topraklarından tanıdığımız TYLOO ise geçtiğimiz ay düzenlenen PGL Major Stockholm etkinliğiyle beraber Avrupa’ya geçiş yapmıştı.

Exit mobile version