Imperial, FalleN ve chelo İle Vedalaştı

Brezilyalı espor takımı Imperial, bugün arka arkaya gelen iki haberle iki oyuncusuna veda ettiğini duyurdu. İlk olarak takımın yıldızı FalleN ile yollarını ayıran ekip, akşam saatlerinde gelen ikinci haberle chelo ile de anlaşmalarının bittiğini doğruladı. FalleN’ın ayrılık haberi, bir süredir FURIA’ya gideceği yönündeki söylentilerin tam ortasında geldi. Görüşmelerin bir süredir devam ettiği, ancak parada anlaşılamadığı için beklenenden uzun sürdüğü dust2.br tarafından yakın zamanda paylaşılan bir haberde ifade edilmişti.

Imperial, FalleN tarafından kurulan Last Dance projesini bünyesine katarak Brezilya CSGO sahnesinde yükselişe geçmişti. Her ne kadar iki kez Major kazanmayı başaran eski Luminosity ve SK kadrosunun üç oyuncusunu bulundursa da TACO ve coldzera bu kadroda olmayınca kazandıkları başarılar yer yer olabilecek maksimum çizginin gerisinde kalmıştı. Yine de Brezilya bölgesindeki ateşli taraftarı etrafında toplamayı başaran Imperial, FalleN liderliğinde 1.5 yıla yakın bir süre boyunca birçok etkinlikte adını duyurdu ve korkulan bir rakip haline geldi.

Diğer yandan chelo da yaklaşık bir yıl boyunca Imperial kadrosunda görev yaptı. Takımıyla birlikte seyir keyfi yüksek maçlar ve etkinlikler izleten oyuncunun gidişiyle birlikte Imperial takımında sadece boltz, VINI ve JOTA kaldı. ESL Challenger Melbourne‘da ikincilik alınan ve IEM Rio Major‘a yükselinen dönemde kadroda olan chelo, son olarak BLAST Premier Spring Final yarı finallerine çıkılan mücadelede takımıyla birlikte formayı terletmişti.

Güncel Imperial kadrosu son olarak şu şekilde.

Exit mobile version