Jame, 4 Yıl Daha Virtus.Pro Kadrosunda

Virtus.pro, CSGO takım kadrosunun oyun içi lideri (IGL) Dzhami “⁠Jame⁠” Ali’nin önümüzdeki dört yıl boyunca kadroda olacağını duyurdu. 24 yaşındaki yetenekli oyuncu, StarLadder Berlin Major büyük finalini oynadığı ve birlikte BLAST Pro Series Moscow kupasını kaldırdığı takımı AVANGAR ile yollarını ayırdıktan sonra Aralık 2019’da Virtus.pro ile anlaşma imzalamıştı.

Virtus.pro’nun CEO’su Nikolai Petrossian, bu anlaşmanın mutlu sonla tamamlanmasından ötürü oldukça mutlu görünüyor. Petrossian, yaptığı açıklamada “Jame olağanüstü bir oyuncu. Profesyonel sahnede onun oyun anlayışına, taktiksel düşünce kapasitesine ve bireysel beceri düzeyine sahip çok az kaptan var.” dedi. Petrossian, açıklamalarını “Jame, kadromuzun bel kemiği. Bu yüzden onun sözleşmesini yenilemek CSGO kadrosuyla ilgili en önemli hedeflerimizden biriydi. Dzhami’nin kulübümüze daha birçok zafer kazandıracağına eminim!” şeklinde sürdürdü.

Jame’in başarıları arasında, organizasyonun Rusya’nın 2022’de Ukrayna’yı işgalinden sonra satıldığı ve Ermenistan’a taşındığı süreçte takım arkadaşlarıyla beraber Outsiders bayrağı altında IEM Rio Major kupasıyla birlikte kazandığı Major MVP madalyası da bulunuyor. Jame de bu anlaşma hakkında bir açıklama yaptı. Bulunduğu yerden fazlasıyla mutlu olduğunu gizlemeyen kaptan, “Çok uzun süredir Virtus.pro ile birlikteyim, kulüp benim ikinci evim oldu, bu nedenle sözleşmeyi uzatma kararı çok kolaydı.” dedi. “Oyuncular, koç ekibi ve yönetimle büyük bir karşılıklı anlayışımız var, hepimiz zaferler elde etmek istiyoruz ve bunun için gerçekten çok çalışmaya hazırız. Ayılar ile uzun yıllar birlikte olacağım için mutluyum.” diyen Dzhami “Jame” Ali, görünen o ki önümüzdeki yıllarda da rakiplerini büyük bir motivasyonla yıkmaya devam edecek.

Exit mobile version