Krafton, Battlegrounds Mobile India’yı Duyurdu

Krafton Inc. sonunda Battlegrounds Mobile India’nın Hindistan için yeni bir çok oyunculu battle royale oyunu olarak geldiğini duyurdu. Geçtiğimiz yıldan bu yana devlet tarafından konulan yasaklarla boğuşan Krafton, bu kez oyunun hayranlarını sevindirdi. Bir süredir yerel bir versiyon olacağına dair gelen bilgiler de sonuçlanmış oldu.

PUBG Mobile India ismiyle internetteki varlığından haberdar olduğumuz oluşumun son dönemde sosyal medya hesapları ve içerikleri değişikliğe uğramaya başlamıştı. Adım adım Battlegrounds Mobile India’ya geçiş yapan hesaplar, bir noktada aylardır yerel sürüm olacağı haberlerinin kanıtı niteliğindeydi. Krafton yakın zamanda Battlegrounds Mobile India için yeni bir web sitesi açtı ve duyurusunu gerçekleştirdi. Duyuruda oyunun mobil platformda çok oyunculu AAA oyun kalitesinde bir deneyim sağlayacağına dair mesajlar bulunuyor. Bu oyun, PUBG Mobile India’nın yeniden isimlendirilmiş yerel sürümü olarak çok yakında piyasada olacak.

Duyuruda ayrıca oyun piyasaya çıkmadan önce ön kayıt sisteminin de açılacağı belirtildi. Yani Hindistan’daki PUBG fanları artık çok yakında Battlegrounds Mobile India ile özledikleri sahalara geri dönebilecekler. Bu oyun sadece Hindistan için erişime açık olacak. Tabii ki duyurunun tek odağı bu değildi. Özellikle konunun buraya kadar sürüklenmesine sebep olan veri güvenliği ve gizlilik konularına da bazı noktalarda değinilmiş. Krafton, bu konuda azami özen göstereceklerini taahhüt eden bir söyleme de duyuruda yer vermiş. Toplanan tüm verilerin Hindistan’daki kanunlara ve regülasyonlara harfiyen uyularak saklanacağı konusunda oldukça kesin bir ifade ile konunun sınırlarını çizmiş görünüyorlar.

Battlegrounds Mobile India denilince rekabet olmadan olmaz, özellikle de aylardır bu anı bekleyen oyuncularınız varsa. Krafton bunu gayet iyi bildiği için Hindistan’a özel turnuvalar ve ligler düzenlemeyi planlıyor. Görünen o ki bu kez kıyamet Hindistan’da kopacak ve ülkenin bütün profesyonelleri inanılmaz bir mücadeleye girişecek. Oyun içi içerikler de Krafton’un farklı ortakları için farklı çeşitliliklere sahip olacak. Böylece Krafton, Hindistan’daki sahneyi tekrar ayağa kaldırma konusundaki kararlılığını nihayet tam anlamıyla eyleme dökmeyi başarmış oldu. Artık geriye sadece önümüzdeki haftalarda Battlegrounds Mobile India’nın çıkışını beklemek kalıyor.

Exit mobile version