Royal Ravens “Ravenstorm” Warzone Turnuvası

Özellikle geçtiğimiz Aralık ayından bu yana gerek meta, gerekse türlü hilevari açıklar sebebiyle ciddi sorunlarla karşı karşıya olan Call Of Duty: Warzone, her ne kadar oyunculara saç baş yoldursa da temposundan bir şey kaybetmiyor. Pürüzsüz oynanışı ve baştan sonra tam gaz ilerleyen sürükleyici çatışmalarıyla oyuncuları kendine bağlayan oyunun turnuvaları da bir o kadar şenlikli. Son olarak Twitch Rivals Doritos Bowl turnuvası 21 Ocak 2021 tarihine ertelenen Call Of Duty: Warzone için kalan 10 güne güzel bir turnuva daha eklendi.

Call of Duty League takımlarından Royal Ravens, 15 Ocak 2021 tarihinde 25,000$ ödüllü bir Call Of Duty: Warzone turnuvası düzenlediğini duyurdu. Tek atımlık bir turnuva için gayet doyurucu olan bu ödül havuzu, hatrı sayılır takımları kesinlikle kendine çekecek gibi duruyor. Ödül dağılımı ise henüz açıklanmadı. 10 adet Trio (üç kişilik) ekibin davet usulü katılacağı bu turnuvada katılımcı listesi de şimdilik duyurulmuş değil.

Format olarak öldürme yarışı (kill race) üzerine kurulu olan etkinlikte, takımların aldığı skorlarla sıralama yapılacak. 15 Ocak 2021‘de 18:00 GMT saatiyle başlayacak olan turnuvayı resmi Call Of Duty Twitch kanalından izleyebilirsiniz. Katılan takımlara bağlı olarak, takımların kendi yayınlarının olma ihtimali de mevcut. Umarız bu 10 günlük sürede oyun bir skandalla daha sarsılmaz ve espor tutkunları birbirinden keyifli bu iki turnuvayla Ocak ayını geçirebilir.

Exit mobile version