NASCAR ve Gen.G Ortaklıklarını Duyurdu

(Kaynak: NASCAR / Gen.G)

Kuzey Amerika’nın ünlü yarış ligi NASCAR, küresel espor organizasyonu Gen.G ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu ortaklık ile birlikte NASCAR ve Gen.G ikilisi bir dizi faaliyette bulunacaklar. Bu faaliyetler arasında Gen.G içerik üreticilerinin NASCAR ile yarışlar esnasında ortak çalışmalar yürütmesi ve önümüzdeki Rocket League Major etkinliği için Boston’daki stadyumun yanında bir izleme partisi etkinliği mevcut.

NASCAR’ın odağı gerçek yarışlar olsa da marka espora hiç yabancı değil. Halihazırda uzun zamandır Psyonix ile ortak olan markanın 2021’den bu yana oyun için içerik ürettiği biliniyor. Ancak Gen.G ile NASCAR ikilisini ilk kez yan yana görüyoruz. İlginçtir ki bu ortaklığa rağmen Gen.G ekibinin kendisine ait bir simülasyon yarış kadrosu bulunmuyor. Yine de Rocket League takımları motor yağı markası Mobil1 ile isim hakkı ortaklığına sahip. İçerik üretimiyle alakalı olarak Gen.G’de gördüğümüz Dazerin ve Stanz, bazı NASCAR yarışlarına katılarak deneyimleri hakkında çeşitli içerikler üretecekler. NASCAR’a göre bu faaliyet hayranlara “evde edinilemeyecek gerçek bir hayran deneyimi” yaşatacak.

Ayrıca Gen.G tarafından “The Pit Stop” adlı bir izleme partisi gerçekleştirilecek. Bu parti, NASCAR ve Mobil1’in katkılarıyla önümüzdeki RLCS Spring Major süresince 6-9 Temmuz tarihlerinde Boston şehrinde gerçekleşecek. Parti halka açık olacak ve hayranlar Gen.G Rocket League oyuncuları ve içerik üreticileriyle tanışma fırsatı bulacaklar.

Gen.G, yakın zamanda şampiyon Manchester City ile de güçlerini birleştirmişti.

Exit mobile version