NASCAR ve iRacing Sanal Araba Yarışı Programı Belli Oldu

NASCAR ve iRacing Sanal Araba Yarışı Programı Belli Oldu

NASCAR ve iRacing, salı günü Cup, Xfinity ve Truck serilerinden sürücüleri ve NASCAR’ın yüksek mevkili isimlerinden bir grubu bir araya getirecek espor serisi olacak Pro Invitational Series‘i duyurdu. Etkinlik “simülasyon tarzı bir vitrin” olarak tanımlanıyor.

Birkaç haftadan uzun sürecek seri, Pazar günü 13: 30’da Homestead-Miami Speedway’den canlı yayınla başlayacak. NASCAR tarafından Salı gecesi yapılan bir açıklamaya göre yarışacak sürücüler arasında Earnhardt, Busch, Denny Hamlin, Clint Bowyer, Kyle Larson ve Christopher Bell bulunuyor.

Sanal programın geri kalanı ise daha sonraki bir tarihte duyurulacak.

NASCAR’ın Yarış Geliştirme Başkan Yardımcısı Ben Kennedy: “Arabalar tekrar yola çıkana kadar, NASCAR ekibi olarak tüm tutkulu hayranlarımıza yarış gününde gerçekleşecek benzersiz, eğlenceli ve rekabetçi bir deneyim sunmak için uyum içinde çalışıyoruz. Uzun süredir birlikte çalıştığımız ortağımız iRacing ile hayranlarımıza inanılmaz bir deneyim sunuyoruz ve en iyi sürücülerimizden kaçının rekabetçi yarışlarda sanal ortama geçince  aynı performansı göstereceğini görecek olmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

NASCAR, korona virüsü salgını nedeniyle Virginia’daki Martinsville Speedway’de gerçekleşmesi planlanan normal yarış sezonunu 9 Mayıs’a kadar ertelemişti.

6 Aylık Aradan Sonra, Overwatch’ın Yeni Kahramanı Echo

Exit mobile version