OG, IEM Cologne Play-In’de FORZE’nin Yerini Aldı

ESL tarafından yapılan duyuruda IEM Cologne 2023 etkinliğinde Play-In aşamasında oynaması beklenen takımlardan FORZE‘nin etkinlikte yer alamayacağı doğrulandı. Rus takımı maalesef vize kaynaklı sorunlardan ötürü bu önemli mücadelede yer almayacak. Kural kitabındaki talimat gereği böyle durumlarda sıralamada bir sonraki en yüksek puanlı takım etkinliğe katılma hakkı kazanıyor. Geçtiğimiz günlerde benzer şekilde paiN ekibi de slotunu Complexity’ye bırakmıştı.

Bu kural dahilinde ESL Dünya Sıralaması üzerindeki en yüksek puanlı takım olarak IEM Cologne 2023 Play-In etkinliğinde mücadele etmek üzere OG öne çıktı. Bu davetle birlikte turnuvada FORZE ekibinin sahip olduğu slotu OG almış oldu. Uluslararası kadrosu henüz büyük bir yeniden yapılandırma sürecinden geçen takımda IGL pozisyonundaki nexa, 6 aylık yedek süresinden sonra tekrar aktif kadroya geçti. Sezon arası transfer döneminde kadroya yeni katılan isimler k1to, FASHR ve regali olurken takımda yeri değişmeyen tek isim ise F1KU oldu.

Bu etkinlikten önce BLAST Premier Fall Groups arenasında kendini gösterecek olan OG için yaz mevsimine bir önemli imtihan daha eklenmiş oldu. BLAST Premier Fall Groups etkinliği bugünkü maçlarla başladı, IEM Cologne Play-In ise 26 Temmuz tarihinde başlayacak.

IEM Cologne Play-In etkinliğinin güncel katılımcı listesi şu şekilde.

Exit mobile version