Ortaklık Duyuruları Kış Molasında Da Gelmeye Devam Ediyor

Pandemi her ne kadar espor sektörünü bir noktada zorlasa da yeni kapılar açmasıyla beraber markaların birbirinden sürpriz planlarına olanak sağlıyor. Bazı markalar izledikleri rotanın ne kadar isabetli olduğunu tekrar keşfederken, bazıları da yepyeni yollar açıyor. Uzun süredir ortaklıklarını sürdüren iki dev isim League of Legends ve Alienware, 2021 yılında da League European Championship için üçüncü kez ortaklıklarını duyurdular.

İki dev markanın ortaklıkları 2019 yılında başlamıştı. Görünen o ki, geçtiğimiz iki yılda elde ettikleri başarılardan memnun kalan taraflar bu yıl da çıtayı bir adım ileriye taşımanın peşinde. Önceki yıllarda olduğu gibi, Alienware LEC 2021 sezonunda turnuva boyunca organizasyona üst düzey ekipman sağlayacak. Özellikle analiz masasında göreceğimiz Alienware Aurora Battlestation cihazlar oldukça heyecan verici. Alienware bunun dışında Haftanın Maçı bölümünü sunmaya devam edecek. İzleyenler için oldukça keyifli içeriklerin yer aldığı bu bölüm yine 2021 sezonunda bizlerle olacak.

TSM, Cadillac İle Vites Yükseltiyor

TSM ve Cadillac Ortaklığı (Kaynak: esportsinsider.com)

Bir diğer önemli ortaklık haberi de TSM ve Cadillac tarafından geldi. Otomotiv sektörünün son yıllarda espor tarafına iyiden iyiye yaklaştığını artık herkes biliyor. Bu adımların sonuncusu, köklü otomotiv firması Cadillac tarafından atıldı. Kuzey Amerikalı espor organizasyonu TSM ile bir araya gelen Cadillac, böylece espor sektöründe önemli bir güç olarak yerini almış oldu.

Anlaşmada Cadillac’ın TSM’in özel otomotiv ortağı olduğu belirtildi. Yapılan duyuruya göre, bu ortaklığın TSM ve espor fanları için çeşitli getirileri de olacak. Sosyal medya içeriği ve videoları, TSM Performans Merkezi’nde bazı deneyimsel etkinlikler ve faaliyetler bunların başında geliyor. TSM’in yeni formalarında da Cadillac logosu bulunacağı gelen bilgiler arasında. Cadillac tarafında bir espor organizasyonuyla yapılan ilk ortaklık olan bu büyük adımın her iki taraf için de oldukça verimli olacağını tahmin etmek güç değil.

Lidl Germany, SK Gaming’in Gıda Partneri (Kaynak: esportsobserver.com)

Günün son ortaklık duyurusu da Avrupa’nın ünlü süpermarket zinciri Lidl‘ın Almanya ayağından geldi. SK Gaming ile taze gıda ortaklığına imza atan Lidl Germany, bu anlaşmayla birlikte SK Gaming’in Cologne ve Berlin’deki tesislerine destek verecek. Organizasyonun performans odaklı gıda ve beslenme planlarına tam destek vereceği belirtilen Lidl Germany, espor sektörüne giriş yapan ilk süpermarket zinciri değil. Almanya’daki diğer iki süpermarket zinciri olan Edeka ve REWE de espor sektörüne ortaklıkla adım atan markalar arasında.

Bu anlaşmayla birlikte Lidl, SK Gaming’in 2021 formalarında sponsor olarak logosuyla yer alacak. Yıl boyunca planlanan çeşitli faaliyetlerin yanı sıra, Sport1 kanalı dahil olmak üzere birden fazla televizyon kanalında yayınlanacak bir reklam filmi de çekildi. Halihazırda Alman ulusal hentbol takımının da taze gıda sponsoru olan Lidl, yakın zamanda hedef kitlesini daha genç bir yaş grafiğine kaydırmaya başladı. SK Gaming ile oluşturdukları bu ortaklık, pazarlama konusunda attıkları adımların bir yansıması olarak yorumlanıyor. TikTok gibi sosyal medya platformlarında da oldukça aktif olan Lidl, alıştığımız geleneksel süpermarket zincirlerinin ötesinde.

Exit mobile version