PGL CS2 Major RMR Eleme Tarihleri Duyuruldu

PGL CS2 Major Copenhagen 2024

Önümüzdeki yıl Mart ayında Danimarka’nın Kopenhag kentinde gerçekleştirilecek olan PGL CS2 Major Copenhagen 2024 etkinliği için PGL yönetimi bölgesel eleme tarihlerini duyurdu. Heyecanla beklenen etkinliğin eleme tarihleri ise 2024 Ocak ayına dağıtılmış durumda. Sekiz farklı bölgede gerçekleştirilecek olan bu elemelerde birçok takım ilk Counter-Strike 2 Major etkinliği için var gücüyle mücadele edecek. Bu elemelerden çıkan takımlar ise alıştığımız üzere Avrupa, Amerika ve Asya RMR etkinliklerinde mücadele hakkı kazanacaklar.

Counter-Strike 2 henüz piyasaya çıkmış değil, ancak eli kulağında desek yanlış sayılmaz zira 2023 yılının yaz mevsimi itibariyle oyuncularla buluşacağı çok önceden belirtildi. Kesin bir çıkış tarihi verilmeyen oyun için bir süredir bazı oyunculara verilen beta erişim hakkı ile dünyanın dört bir yanında birçok oyuncu oyunun yeni sürümünü deneyimleme şansı buldu. Oyunun yaz mevsiminde çıkacağını ve etkinliğin elemelerinin önümüzdeki Ocak ayında gerçekleşeceğini düşündüğümüzde takımların antrenman için oldukça vakti olacak gibi görünüyor.

Öte yandan takımların elemeler için Ocak ayında hazır olmaları gerekeceğini düşündüğümüzde her yıl geleneksel olarak verilen kış molasında bu kez takımlar çalışmalarını sürdürmek isteyebilirler. Zira bu fırsat çok kritik ve birçok takım yorucu olmasına karşın aradaki süreyi değerlendirmeyi tercih edebilir.

Bizleri en yakından ilgilendiren PGL CS2 Major Copenhagen 2024 Avrupa RMR elemeleri 8 Ocak tarihinde başlayıp 21 Ocak tarihinde bitecek. Dört açık eleme ve bir kapalı elemenin sonunda bir gün de karar maçları gerçekleşecek. Açık elemeler sırasıyla 8-9, 10-11, 12-13, 14-15 Ocak tarihlerinde gerçekleşirken kapalı eleme 18-20 Ocak tarihinde gerçekleşecek. Karar maçları ise 21 Ocak‘ta oynanacak. Diğer bölgelerde de elemeler 8-21 Ocak tarihleri arasında bölgeden bölgeye değişiklik gösteren günlerde gerçekleştirilecek. Böylelikle tüm bölgelerin elemeleri aynı zaman aralığında yapılmış olacak.

Exit mobile version