Pinnacle Cup CSGO Turnuvaları 2023 İçin Geri Dönüyor

Spor ve espor bahis şirketi olan Pinnacle tarafından düzenlenen Pinnacle Cup CSGO turnuva serisi, 2023 yılında daha fazla CSGO etkinliği düzenlemek için geri döneceklerini duyurdu. Seri, yıl boyunca dört yeni turnuva içerecek ve iki etkinlikten oluşan yepyeni bir Brezilya serisi de bu etkinlik listesinde bulunacak.

Son Pinnacle Cup serisini 2022 yılında izlemiştik. Kısa bir aradan sonra firmadan güzel haber geldi ve 2023 yılı için toplamda dört etkinliğin planlandığı duyuruldu. An itibariyle bu etkinlikler hakkında detaylı bilgi paylaşılmış değil. Pinnacle, CSGO dışında Dota 2 için de Pinnacle Cup etkinlikleri düzenliyor. Bu etkinliklerin sonuncusu, eski HellRaisers kadrosu tarafından kazanılan Pinnacle Cup: Malta Vibes #1 idi.

2023 yılında izleyeceğimiz dört Pinnacle Cup CSGO etkinliğinde her bir etkinlik için Swiss ve Playoff aşamaları bulunacak. Ana turnuvaların öncesinde $50000 değerinde nakit ödül havuzu bulunan bir Play-In aşaması da gerçekleştirilecek. Büyük etkinliklerden ikisinin Brezilya’da gerçekleştirileceği belirtilirken diğer ikisiyle alakalı net bir bilgi verilmedi. Pinnacle ayrıca veri ve analitik şirketi GRID‘in resmi Pinnacle Cup veri ortağı olmaya devam edeceğini ve Maltalı espor şirketi Eden Esports‘un da etkinlik serisinin üretim ortağı olmaya devam edeceğini duyurdu.

Exit mobile version