Pinnacle Cup V Etkinliği Duyuruldu

CSGO sahnesinde uzun zamandır tanınan organizatörler arasında bulunan ve birçok etkinliği oyuncularla buluşturmuş olan Pinnacle, çevrimiçi olarak gerçekleşecek olan Pinnacle Cup V etkinliğini duyurdu. Bu etkinlik, toplamda 50.000 dolarlık bir ödül havuzuna sahip olacak ve 1 Ağustos 2023 tarihinde başlayacak. Organizatör tarafından daha önce düzenlenen turnuvalarda olduğu gibi, Pinnacle Cup V yine üç aşamalı bir formatla karşımıza çıkıyor. Play-In ile başlayacak olan rekabet, Swiss Stage ile devam edecek ve Playoff aşamasıyla sona erecek.

Üç aşama için davetiyeler birçok takıma gönderilmiş durumda. FTW, ENCE Academy ve Websterz, 16 takımlı Play-In’e davet edilen takımlar arasında yer alıyor. Burada takımlar Swiss Stage’e katılma şansı için mücadele edecekler. ECSTATIC, son zamanlarda Marcus “⁠maNkz⁠” Kjeldsen’in yerine Patrick “⁠Patti⁠” Larsen’i transfer eden takım olarak grup aşamasının başını çekiyor. Onlara Aurora, Spirit ve Jesper “⁠JW⁠” Wecksell ile Robin “⁠flusha⁠” Rönnquist’ın EYEBALLERS takımı eşlik ediyor.

Pinnacle Cup V Kadrosu Yine İddialı

Grup aşamasını başarıyla geçen takımlar, direkt olarak Playoff aşamasına katılacak dört takımın yanına dahil olacaklar. Bu takımların üçü halihazırda onaylanmış durumda. Bunlar arasında Danimarka devi Astralis de yer alıyor. Takım, yenilenmiş kadrosuyla yakın zamanda Kasım ayında BLAST Premier Fall Final 2023 etkinliğine katılmaya hak kazandı. Diğer iki takım ise Bad News Eagles ve BLAST.tv Paris Major yarı finalisti Apeks.

Çevrimiçi turnuvaların en son sürümü olan Pinnacle Cup IV, 27 Nisan – 25 Mayıs 2022 tarihlerinde bir yıl önce gerçekleştirilmişti. Finest, özellikle Play-In aşamasından itibaren muhteşem bir performans sergileyerek grupları geçtikten sonra Spirit, Movistar Riders ve Eternal Fire gibi zorlu takımları mağlup ettikleri Playoff aşamasının sonunda 80.000 dolarlık ödülün sahibi oldu.

Play-In’e davet edilen takımlar:

Pinnacle Cup V’in son iki aşaması için mevcut takım listesi ise şu şekilde:

Swiss Stage

Playoffs

Exit mobile version