RAZER GIGANTUS V2 Tanıtıldı

RAZER GIGANTUS V2 Tanıtıldı

Oyuncular için dünyanın önde gelen yaşam tarzı markası Razer yaptığı bir duyuru ile Gigantus V2 fare matını duyurdu.

Razer Gigantus V2, Razer fare matı ailesinin; hız ve kontrol arasında mükemmel denge için daha yüksek sayılı iplik dokuma ile geliştirilmiş bir ön yüzey ile konfor için geliştirilmiş, kaymaz kauçuk arka yüzeye sahip en yeni üyesidir. Team Razer’ın espor atletleri tarafından test edilen Gigantus V2; tam masa kapsamı için büyük bir 3XL de dahil dört farklı boyutta tasarlandı.

Gigantus V2, büyük fare hamlelerini rahatça yaparken aynı anda iyi görünmek için; bir köşesinde havalı, minimal bir Razer arması bulunan şık, tamamen siyah bir kaplamaya sahiptir. Doğru, güvenilir fare kullanımı için dokulu mikro dokuma kumaş yüzeyi ile kaplanmış kalın, yüksek yoğunluklu kauçuk köpük desteği bulunan Gigantus V2’nin boyutlarda aşağıdaki gibidir:

M (360 x 275 x 3mm)
L (450 x 400 x 3mm)
XXL (940 x 410 x 4mm)
3XL (1200 x 550 x 4mm)

Yeni Gigantus V2 hakkında daha fazla bilgi için lütfen  www.razer.com/gaming-mouse-mats/razer-gigantus-v2 adresini ziyaret edin.

Oyuncular ayrıca Gigantus V2’lerini, seçtikleri metinler, renkler, desenler ve simgelerle gerçek kişiselleştirmeyi sağlayan Razer Customs aracılığıyla özelleştirebilirler. Sevdikleri oyunlara veya influencerlara olan bağlılıklarını göstermek isteyenler için Razer Customs; Blizzard, Microsoft ve diğer AAA oyun yayıncı ortaklarıyla büyüyen lisanslı baskı koleksiyonunun yanı sıra popüler yayıncı ve espor takımlarının ürünlerini de barındırmaktadır.

Razer Customs hakkında daha fazla bilgi için lütfen http://www.razer.com/customs/create adresini ziyaret edin.

Razer Gigantus V2; havalı, ufak tamamen siyah kaplamalı tarzdan, Razer Customs’ın sunduğu özelleştirilmiş tasarımlara ve kişiselleştirilmiş metinlere kadar, oyuncuların istediği boyut ve stillerde en son fare yüzey teknolojisiyle güncellendi.

Formula E Sürücüsü Daniel Abt Diskalifiye Edildi

Exit mobile version