Red Bull Power Spike League of Legends Turnuvasını Duyuruldu

Red Bull Power Spike League of Legends Turnuvasını Duyuruldu

Riot Games ve Red Bull, yepyeni bir League of Legends oyun serisi olan Red Bull Power Spike‘ı duyurdu. ABD’nin resmi League of Legends Discord kanalının üyeleri Battlefy ile günlük 1v1 turnuvalarına katılabilir ve 27 Nisan’dan itibaren eşsiz ödüller kazanabilir. Kim ayağa kalkacak ve rakiplerini yenmek için gerekenlere sahip olduğunu gösterecek?

Turnuva, tüm ABD Ligi Efsaneleri oyuncularının katılabileceği ve tadını çıkarabileceği heyecan verici içerikler sunarken, evlerinin konforunda rekabetçi turnuvaları deneyimlemenin yeni yollarını sunuyor. Resmi League of Legends Discord üyeleri, zor kazanılan unvan hakları için günlük 1v1 turnuvalarına kayıt olabilir, yarışabilir, özel Discord rolünü ve “ Red Bull Power Spike Winner ” unvanını alabilir.

Yeni ve Eğlenceli Yollar

LCS yetkilisi Chris Greeley , “Riot Games, League of Legends oyununu ABD’deki evlere getirmek için yeni ve eğlenceli yollar bulmaya devam ediyor” dedi . “Red Bull ile devam eden ortaklığımızın, bu benzersiz turnuva serisini hayata geçirmemize ve oyun topluluğunu bir araya getirmek için bir kanal görevi görmemize son derece heyecan duyuyoruz.”

NASIL KATILINIR:

  1. Henüz üye değilseniz, resmi League of Legends Discord’a kaydolun –  https://discordapp.com/invite/leagueoflegends
  2. Kurallar, SSS, maç sonuçları ve daha fazlasını bulabileceğiniz Red Bull Power Spike Discord kanallarına gidin.

DreamHack, CORSAIR İle Ortaklığını 2020 Boyunca Uzattı

Exit mobile version