Richard “Xizt” Landström Fnatic’ten Ayrıldı

Richard "Xizt" Landström Fnatic'ten Ayrıldı

Fnatic, Richard “Xizt” Landström’le yollarını ayırdığını açıkladı. İsveçli taktik dehası, Fnatic’te son dört ayı kulübede geçirdikten sonra takımla yollarını ayırdı. Yakın zamanda ise Dignitas‘a gideceği söylenmekte olan oyuncunun NiP ekibinden üç eski arkadaşıyla bir araya geleceği belirtiliyor.

Xizt, geri dönüş yaptığı Fnatic’e 2018 Mayıs ayında katıldı. Ekiple ilk dönemini 2010-2012 arasında geçirmişti. Takımını PLG Grand Slam’de şampiyonluğa taşıyan ve StarSeries i-League Season 7 ile IEM Sydney 2019 turnuvalarında aktif kadrodan Simon “twist” Eliasson ile birlikte çıkmadan önce final oynayan oyuncu, StarLadder Major turnuvasında başarısızlıkla sonuçlanan bir form düşüşü göstermişti.

Fnatic, yılı Maikil “Golden” Selim ve Robin “flusha” Rönnquist’in kadroya dönüşleriyle iyi bir çizgide kapatmış ve DreamHack Masters Malmö’yü kazanıp StarSeries i-League Season 8 ve ESL Pro League Season 10 finallerinde ikinciliğe yerleşerek dünya sıralamasında ilk 5’e tekrar girmişti.

BLAST Premier davetiyelerinden payını alamayan İsveçli ekip, 25 Şubat – 1 Mart arasında oynanacak olan IEM Katowice ile sahalara geri dönecek. Golden’ın durumu ise ekibe Cloud9’tan 2019 sonuna kadar geçerli olan anlaşmayla katılmış olması gereği belirsizliğini koruyor.

Xizt’in ayrılığı sonrası, Fnatic kadrosu şu şekilde:

Ubisoft, Auto Chess Battle Royale Oyununu Yayınlayacak

Exit mobile version