Riot Games, Teamfight Tactics: Galaxy Championship Etkinliğini Duyurdu

Riot Games, Teamfight Tactics: Galaxy Championship Etkinliğini Duyurdu

Riot Games, sıra tabanlı strateji oyunu için resmi olarak Teamfight Tactics: Galaxies Championship adında bir yarışma düzenleneceğini duyurdu.

Bahsedilen etkinliğin toplam ödül havuzu ise 200.000 Amerikan Doları olacak. Şu an içinse yarışmanın ne zaman gerçekleşeceğine dair bir bilgi yok.

Brezilya, Çin, Avrupa, Latin Amerika, Kuzey Amerika ve Güney Kore’de bölgesel elemeler gerçekleşecek.

Riot Games’in Global Espor Direktörü Whalen Rozelle, konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelerde bulundu: “Teamfight Tactics: Galaxies Championship ile zamanını Teamfight Tactics’te uzmanlaşmak için harcayan oyuncuları ödüllendirmek ve bu oyunculara oyunda en üst seviyeye ulaşmaktan başka bir hedef vermek istiyoruz. Bunun için de herkesin ulaşabilmesini amaçlayarak basamak basamak ilerleyen çevrimiçi ve yüz yüze turnuvalar ile Şampiyonaya giden bir yol oluşturacağız.”

Turnuva serileri ve bölgesel finaller için ‘yüksek yetenekli oyuncuların büyük müsabakalara katılmalarına olanak sağlayan bir sistem uygulanacak. Etkinliğe katılan her bölge, oyunun popülaritesine ve nerede en yüksek oyuncu seviyesine sahip olduğuna göre belirli sayıda ve lokasyonda elemeye ev sahipliği yapacak.

Riot Games, 2019’daki lansmanından bu yana Teamfight Tactics için üç tane davetle sınırlı etkinlik düzenledi. Bunlar  Elements Invitational, 2019 League of Legends All-Star Etkinliği ve Galaxies Showcase.

Geliştiriciler, üçüncü taraf turnuva organizatörleri için topluluk kurallarını şimdiden açıkladı ancak henüz kamuoyuna bilgilendirme yapılmadı.

Valorant Mobil, Beklenenden Daha Yakın Olabilir

Exit mobile version