Sangal Esports, kory ve ScrunK İle Yollarını Ayırıyor

Türkiye CSGO sahnesinin önemli organizasyonlarından Sangal Esports, geçtiğimiz günlerde kory ve Scrunk ile yollarını ayırdığını duyurdu. İki oyuncudan kory doğrudan serbest statüye geçerken ScrunK da yedeğe alındı. Son aylarda sıralamalarını koruyamayan ve yavaş yavaş gerileyen Sangal, Top30 civarındaki sıralamalarından Top50 çizgisine yerleşti.

HLTV’nin aldığı haberlere göre Sangal bu ayrılıkların ardından halihazırda yeni oyuncularla anlaşmaya ve yeni kadroyu duyurmaya oldukça yakın. Geçtiğimiz yıl 33. sıraya kadar yükselen takımın özellikle IEM Road To Rio Europe RMR ve BLAST Premier Fall Showdown maceralarındaki başarıları göz doldurmuştu. Takımın formu bu noktadan sonra yavaş yavaş düşmeye başladı ve hem online etkinliklerde istenen başarılar elde edilemedi, hem de BLAST.tv Paris Major Europe RMR etkinliği çerçevesinde beklenenden uzak bir tablo çizildi. Bunların ardından koç olarak eski Bad News Eagles koçu stikle- takımın başına getirildi ancak bu da kısa vadede istenen etkiyi yaratmış gibi görünmüyor.

Daha sonra takımın as kadrosuna PANIX‘i getiren Sangal, 2023 yılına da çok parlak bir başlangıç yapmadı. PANIX her ne kadar 1.09 rating ile oynayarak bazı güzel maçlar izletse de sonuçların toplamda çok fazla değişmediği görülüyor. Bu da son olarak kory ve ScrunK ile yolların ayrılmasına kadar giden sürecin başlangıcı oldu. Ancak 2022 yılında güzel başarılar elde eden kadronun ardından benzer bir yükselişin gelmesi için organizasyon tarafında ciddi bir çaba sarf ediliyor ve bu yılın sonlarına doğru bir önceki genç kadroda gördüğümüz gibi taraftarları sevindirecek başarılar görmemiz hiç de imkansız değil. Sangal Esports’a bu zorlu süreçte başarılar diliyoruz.

Sangal Esports’un güncel kadrosu şu şekilde.

Exit mobile version