Sangal ve Eternal Fire İçin İki Önemli Maç Başlıyor

Bugün Türkiye’deki CSGO tutkunlarının heyecanla izleyeceği iki önemli karşılaşmanın başlamasına dakikalar kaldı. İki farklı ve önemli etkinlikte sahaya çıkacak olan Sangal Esports ve Eternal Fire, birbirinden kritik maçlar oynayacaklar.

TSİ 20.00’da Sangal Esports, CCT North Europe Series 1 etkinliğinde grup aşamasında son karşılaşmasında TRICKED ekibi ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın galibi Playoff aşamasına yükselirken mağlup olan takım ise etkinliğe veda edecek. Playoff aşamasında gruplardan çıkan 8 takım, davetli olarak doğrudan Playoff aşamasından dahil olacak olan 8 takım ile eşleşerek yola devam edecek.

Öte yandan TSİ 20.30’da Eternal Fire da Danimarka devi Astralis ile BLAST Premier Fall Showdown 2022 Europe açılış gününde karşı karşıya geliyor. Önemini anlatmaya dahi gerek olmayan bu mücadelede de hata payı oldukça düşük. 8 takımın tekli eleme usulü karşılaşacağı etkinlikte maç kaybeden eleneceği için mağlubiyet lüksü bulunmuyor. Aynı etkinlikte yarın akşam TSİ 17.30’da Sangal Esports da BIG ile karşılaşarak önemli bir sınav verecek.

Bu iki kritik mücadelede takımlarımıza başarılar diliyoruz.

Exit mobile version