Supradyn Energy PUBG Protality Series Gruplar 4. Gün

Grup aşamasının ilk yarısı önceki gün tamamlanan Supradyn Energy PUBG Protality Series etkinliğinde dün akşam dördüncü gün maçları da geride kaldı. B ve A gruplarının karşı karşıya geldiği 6 maçlık seride yine inanılmaz enstantaneler ve heyecan dolu bir mücadele yaşandı. Wreckage ve Timurlengx‘in eğlenceli sunumunun yanı sıra Fanius‘un analizlerinin renk kattığı akşamın kısa bir özetiyle yine sizlerleyiz.

Arkadaşım Şu Supradyn’leri Tek Tek Yiyin

Supradyn Energy PUBG Protality Series’de dün akşamın en dikkat çekici detayı 6 maçtaki galibiyetlerin 3 takım arasında ikişerden dağılması oldu. Özellikle C grubundaki güçlü rakiplerin yokluğunda bu fırsatı oldukça etkili değerlendiren Ünalnet Esports, EX4 Frag ve Blaze Esports sıralamada büyük fark yarattılar. Akşamın başından sonuna uçana kaçana acımayan bu üç ekibin domine ettiği maçlara kısaca bir göz atalım.

Akşamın ilk maçı skor bazında dört takım tarafından ele geçirildi. Maçın galibi Ünalnet Esports‘un aldığı 11 skorun yanında onları takip eden SAV4GE ve Blaze Esports ekipleri sırasıyla 9 ve 10 skor çıkarmayı başardı. Beşinci sıradaki Karagümrük de 9 skorla tabloya ortak olan bir diğer ekip oldu. Ancak Ünalnet Esports 11 skora karşın 2773 hasar vererek adeta terör estirdi. Haritaya atılan drop kutuları dahil hareket eden her şeyi delik deşik eden Ünalnet Esports’un bu performansı izlemeye değerdi.

İkinci maçta da oldukça etkili bir oyun çıkaran Ünalnet Esports 12 skorla puanlara bol keseden ortak olmasına karşın 6. sırada maça veda ederek sıralamada kısa düştü. Bu boşluktan faydalanan ekip ise yine 12 skorla EX4 Frag oldu. Karagümrük bu maçta bir 9 skor daha çıkardı ancak 7. sırada maçtan elendikleri için sıralama puanlarını toplayamadılar. Maçın bir diğer skorer ekibi ise 4. sırada 7 skorla STAY HOME oldu. Üç farklı oyuncunun altışar skor ile oldukça çekişmeli bir mücadele izlettiği maçta tempo hiç düşmedi.

Supradyn Energy PUBG Protality Series üçüncü maç skorların dengeli dağıldığı bir oyuna sahne oldu. İlk 7 sıradaki takımların 5-8 arası skorlarla birbirine çok yakın puanlar topladığı karşılaşmada sıralama puanını cebe indiren yine EX4 Frag oldu. Onları takip eden Karagümrük 8 skor çıkarırken üçüncü sıradaki Kumiho Gaming 6 puan çıkardı. Bu maçta etkinliğin önemli rekorlarından birinin daha tazelendiğini de hatırlatmazsak olmaz. Fight For Honor Esports takımının oyuncusu ImEstrella tam 715 metreden aldığı nefis skorla istatistikleri sarstı.

Erangel Yine Alev Alev

Artık Miramar çöllerinden Erangel yaylalarına geçişte yaşanan tempo değişimi şaşırtıcı gelmiyor. Ancak Supradyn Energy PUBG Protality Series’de akşamın ilk yarısında hayli etkili oyunlar sergileyen Ünalnet Esports belli ki henüz yorulmamış. 10 skorla ilk Erangel haritasından galip ayrılmayı başaran takımı agresif oyunlarıyla tanınan Kumiho Gaming 7 skorla takip etti. Çatışmaların çok erken başladığı maçta Blaze Esports erkenden 3 skor alsa da beklenmeyen şekilde 16. sırada veda edince takımlar bu boşluğu fark ettiler. 15. sıradaki EDGE’i de erkenden aldıkları 6 skorla maçın dışına iten takımlar, bu andan sonra topyekün birbirlerine girdiler. Skor dağılımının nispeten dengeli olduğu maçta 3., 4. ve 5. sıradaki STAY HOME, Çarşı Esports ve Fight For Honor Esports beşer skor alarak puanlara ortak oldular.

Beşinci maç ilginç bir skor tablosuna sahne oldu. Maçın performans bazında kralı 14 skorla tartışmasız Çarşı Esports idi. Rakiplerine kan kusturan Çarşı, 5. sırada elenmesine rağmen izleyenlerden alkış aldı. Maçın galibi Blaze Esports 7 skor alırken ikinci sırada 4 skorla Fight For Honor Esports‘u görüyoruz. İlginç olan bir diğer istatistik ise üçüncü olan EX4 Frag‘in hiç skor çıkarmamış olması. Maçta skor kralı olan Globalarmy, sadece 242 hasarla 5 skor çıkararak fırsatçılığını konuşturmuş.

Supradyn Energy PUBG Protality Series’de gecenin son maçı ise adeta bir meydan savaşı. Skorları 14 ve 13 ile paylaşan birinci sıradaki Blaze Esports ve üçüncü sıradaki Karagümrük bir yana, diğer takımların skorlarına kıyasla çıkardıkları hasar grafiği çok ilginç. İkinci sırada sadece iki skor çıkaran Unity Esports 876 hasarla perdeyi açıyor. 4 skorla 4. sırada 1493 hasar çıkaran PlaceOwners ise maçı adeta atış talimine çevirmiş. 6. sırada yine agresif oyunlarını kısmen skora çevirmeyi başaran Kumiho Gaming 1586 hasarla birçok takımın sıhhi malzeme stoklarını eritirken görülüyor. Önceki maçta Globalarmy’den fırsatçılık bayrağını devralan Voldemon ise bu maçta hanesine 455 hasarla 7 skor yazdırmayı başarmış.

Haftaya Finalistler Belirleniyor

Grup aşamasının yavaş yavaş sonlarına doğru geldiğimiz Supradyn Energy PUBG Protality Series etkinliğinde heyecan her geçen gün yükseliyor. Önümüzdeki hafta sonu C&A ve C&B maçlarının oynanacağı iki günlük seride her iki gün boyunca davetli takımların performanslarını izleme fırsatımız olacak. Sıralamaların oldukça sürpriz biçimlerde değişmeye müsait olduğu bu son hafta mücadelesi şimdiden PUBG hayranlarını heyecanlandırmış durumda. 6 Şubat 2021 tarihinde TSİ 20:00’de başlayacak olan mücadeleyi twitch.tv/pubgtvturkiye kanalında takip edebilirsiniz. Supradyn Energy, Axe, WD_Black ve Olips‘in önemli destekleriyle eSports360 tarafından düzenlenen bu büyük mücadeleyi takipte kalın!

Exit mobile version