Toronto Ultra $100,000 Ödüllü Warzone Turnuvası İle Geliyor

Yıl biterken oyuncularla buluşan Warzone Season 1 güncellemesini takiben Toronto Ultra da sahneyi boş bırakmıyor. Avrupa ve Amerika tarafında heyecanla beklenen Noel tatilini espor tutkunları için çifte bayrama çeviren turnuva bu akşam TSİ 19:00’da başlayacak.

Toronto Ultra / Treyarch / Ghost Gaming / FaZe Clan / Royal Ravens

Yaklaşık yedi saat sürmesi beklenen bir Warzone turnuvası için hayli ciddi bir ödül havuzuna sahip olan “Holiday Feast“, oldukça çekişmeli geçecek gibi görünüyor. Bu yıl Ağustos ayında bir benzerini izlediğimiz turnuvanın ikincisinde de büyük isimlerin davetli olduğu gelen haberler arasında.

30 takımlık trio turnuvası şeklinde düzenlenen bu etkinlikte çok sevilen “kill race” (öldürme yarışı) formatı kullanılacak. Tüm takımların açık lobilerde mücadele edeceği yarışta puanlar öldürülen rakip ve oynanan maçlarda son hayatta kalma sıralamasına göre kazanılacak.

Puanlama formatı

Etkinlik iki round’a bölünecek. İlk round dört saat sürerken ikinci round iki buçuk saat sürecek. İlk round bittiğinde her takımın en iyi beş maçı yukarıda gördüğünüz yöntemle hesaplanacak ve bunun sonucunda ilk sıralama ortaya çıkacak. İlk round’da gördüğümüz en iyi 12 takım ikinci round’a geçecek. İkinci round’da izleyeceğimiz tüm takımlar ödül havuzundan pay alacaklar, ancak aslan payı $35,000 ile birincinin olacak.

Ödül dağılımı

Halihazırda oldukça yüksek tempolu bir oyun olan Call of Duty: Warzone’da adrenalini adeta damardan pompalayacak olan bu kıran kırana mücadeleyi sakın kaçırmayın. Oyuncuların yanı sıra birçok farklı daldan içerik üreticilerinin Verdansk’ta buluşacağı bu nefes kesen kapışma resmi Call of Duty Twitch kanalında yayınlanacak.

Exit mobile version