Valorant Battle Pass İçerisinde Yeni Harita İçin İpucu İhtimali

Valorant’ın yeni bölümü yayınlanmaya yaklaşırken oyunun hayranları da içerikte karşılaşılacak olan sürprizler için giderek sabırsızlanıyorlar. Bu “sabırsız” hayranlardan biri, Battle Pass içerisinde bir ipucuyla karşılaşmış gibi görünüyor.

Twitter kullanıcıs Cynprel, Bölüm 3 için piyasaya sürülen Battle Pass içerisinde yeni bir Valorant haritası olması muhtemel olarak yorumlanan “Testing Grounds” ile alakalı bir ipucu bulduğunu belirtti. “Tier-42” oyuncu kartı olan Testing Grounds üzerinde Güneybatı Amerika çevresinde görülen bir kanyon veya vadi benzeri yerşekli görülüyor. Cynprel, bu görselin yeni harita olmasından şüphelendiği ihtimali üzerinde yoğunlaşmış. Karttaki Radianite sembolüne istinaden, “Burada çalınmayı bekleyen Radianite bulunduğuna şüphe yok” diyor.

Daha önce Valorant geliştiricilerinin gelecek haritalar ve ajanlar ile alakalı ipuçlarını Battle Pass içerisinde sakladıklarına şahit olmuştuk. Yakın zamanda gelen Breeze haritası da bu ipuçlarından nasibini almıştı. Ancak Riot Games henüz yukarıdaki spekülasyonlarla ilgili bir doğrulama ya da yalanlamada bulunmadı. Biz de önümüzdeki süreçte Testing Grounds’un yeni harita olup olmadığını adım adım göreceğimizi umuyoruz.

Exit mobile version