Yeni Valorant Ajanı İçin Görsellerin Sızdırıldığı İddiası

Bir süredir çıkışı beklenen yeni Valorant ajanı için ipuçları için bazı oyuncular her zaman olduğu gibi oyunu köşe bucak arıyorlar. Daha önce oyunda bulunmayan küçük ancak önemli detaylarla birlikte hem beklentiler, hem de oyunun hayran kitlesinin heyecanı giderek artıyor.

Son gelen sızıntılarla beraber “iri kıyım” denilebilecek bir robotun görüntüleri Reddit’te springftw adlı bir kullanıcı tarafından paylaşıldı. Kullanıcı, bu görüntüleri “gizli bir kaynaktan” elde ettiğini ve özel bir Discord sunucusunda bulduğunu belirtiyor. Breeze haritasında bir kutuya saplanmış olarak bulunan ve elektrik temalı olduğu tahmin edilen hançerle birlikte beklentiler yeni gelecek ajanın rakip yetenekleri sabote edeceği yönünde gelişmeye başlamıştı. Sızan görüntülerde yeni robotik bir ajanın çatışma içerisindeki görüntüsüyle karşılaşıyoruz. Görselde Killjoy’un yeteneklerinin devre dışı kalmasına rağmen Killjoy’un canlı olarak çatışmaya devam etmekte olması, bu yeni ajanın sabotaj odaklı olduğuna dair beklentileri güçlendiriyor.

Summer Game Fest esnasında, yani bu görsellerin sızdırılmasından bir hafta kadar önce yeni bir robotik ajanın ipuçları verilmişti. Kay-0 olarak adlandırılan bu potansiyel yeni Valorant ajanı ile Killjoy’un hikaye içerisinde bir bağının olduğu düşünülüyor. Zira aynı gün Killjoy bazı Valorant Twitter hesaplarını “hacklemiş” ve ilginç mesajlar paylaşmıştı. Bu robotik ajanın üzerinde görülen mor auranın ayrıca Breeze’de bulunan hançerdeki mor kıvılcımlarla da bağlantılı olduğuna dair tahminler var. Yani Kay-0’nun yetenek setinde bir hançer fırlatma opsiyonu da bulunabilir. Bugüne kadar gelen sızıntılar ve yapılan tahminler çoğunlukla birbirine uyumlu olmuştu, bu bağlamda bir sürpriz görürsek Riot Games hayranlarını ustaca ters köşeye yatırmış olacak.

Ajan için beklenen çıkış tarihi ise bir sonraki Valorant “Act”ini görmeyi beklediğimiz 22 Haziran 2021.

Exit mobile version