Valorant Champions Istanbul Playoff Aşaması Başlıyor

Nihayet Valorant Champions Istanbul etkinliğinde heyecanın ilk bölümü olan Grup Aşaması son maçlarla birlikte tamamlandı ve Playoff için bileti alan son iki takım belli oldu. Bugün ise Playoff açılış karşılaşmaları ile heyecanın tırmanacağı kısma geçiyoruz.

Grup Aşaması tarafında dün oynanan son iki maç, C Grubu ve D Grubu karar maçlarıydı. İlk olarak C Grubu’nda FunPlus Phoenix ile KRÜ Esports arasındaki karşılaşma ekranlara geldi. Icebox ve Ascent haritalarında oynanan karşılaşma karar haritasına uzamadı ve ilk haritada 13-9, ikinci haritada 13-4 üstünlük sağlayan FunPlus Phoenix rakibini kolay geçerek sırayı bir sonraki maçın tarafları olan 100 Thieves ile Fnatic‘e çabuk bıraktı. Bu karşılaşma da çok uzun sürmeden sonuca ulaşarak hayranların çekişme hevesini bir miktar yarım bıraktı dersek yalan olmaz. Bind ve Ascent haritalarını izlediğimiz karşılaşmada temsilcimiz Alfajer‘in takımı Fnatic, sırasıyla 13-5 ve 13-7 gibi net skorlarla Playoff aşamasına uzanan taraf olmayı başardı. Alfajer, takımını toplamda +15 K/D farkı, 299 ACS ve 198.6 ADR ile bu karşılaşmada sırtlayan isim oldu.

Biz bu satırları yazarken Valorant Champions Istanbul Playoff aşamasının ilk karşılaşması olan Leviatan Esports vs. LOUD maçının hazırlıkları sürüyor. Etkinliğin seyircili ayağı olan Playoff aşaması, artık maç yayınlarında taraftarların heyecanlı reaksiyonlarını da maç atmosferine dahil ederek seyir zevkini ekran başındakiler için de katlıyor. Bu noktadan sonra 2022’nin en iyi 8 Valorant takımı şampiyonluk için kıran kırana mücadele edecek.

Exit mobile version