Valorant Yeni Ajanı Yoru İçin Tanıtım Videosu Yayınladı

2020 yılının en iyi çıkışlarından biri kesinlikle Riot Games’in taktik FPS oyunu Valorant oldu. Piyasada kendine çok seri bir şekilde yer bulan ve espor sahasında da yankı yaratan oyun, kış molasında da boş durmuyor. Valorant’ın bir süredir bilgileri adım adım gün yüzüne çıkan yeni ajanı Yoru, nihayet resmi YouTube kanalından nefis bir video eşliğinde tanıtıldı.

Japon kökenli bir ajan olan Yoru için en büyük silah gizlilik ve aldatmaca. Zaman ve mekanda kırılmalar yaratabilen, zorlanmadan rakip saflarına sızabilen ve aniden dikkatsiz rakipleri avlayabilen Yoru becerikli ellerde inanılmaz bir silah olabilir. Akıl oyunlarının her türlüsüne imkan tanıyan yetenek seti sayesinde önümüzdeki aylarda el ayak titretecek kurnazlıkta oyunların videolarını izleyeceğimiz muhtemel.

Birkaç ay önce Icebox’ta fark edilen Samuray zırhı, oyuncular tarafından Yoru’nun gelişine dair bir ipucu olarak değerlendirilmişti. Japon kökenli olması, Yoru’nun Valorant hikayesinde Icebox’taki Samuray zırhını geri almak amacıyla zaman yolculuğu yaptığı söylentilerini güçlendiriyor.

Yoru Neler Yapabiliyor?

Yetenek seti ile tarih boyu gizlilik ve aldatmaca metodlarıyla ünlü olan Ninja birliklerini aratmayan Yoru’nun Valorant’ta kullanacağı yetenekler de aşağıdaki gibi açıklandı.

C – Fakeout: Hazırladığınızda adım atma taklidi yapan bir yankı yaratır ve ateşlendiğinde yankıyı ileriye doğru gönderir. Alternatif ateş ile yankıyı yerine sabitler. İnaktif yankıyı kullanmak onu ileriye gönderir.

E – Gatecrash: Hazırladığınızda önce bir boyut yırtılması yaratır. Ateşlediğinizde bu yırtılmayı ileriye doğru gönderir, alternatif ateş ile yırtılmayı bulunduğu yerde sabitler. Aktifleştirdiğinizde ise yırtılmanın olduğu yere ışınlanırsınız.

Q – Blindside: Hazırladığınızda gerçeklik boyutundan bir parça kopartır. Ateşlediğinizde bu parçayı fırlatarak sert bir yüzeye çarptığında biten bir flaş yaratır.

X – Dimensional Drift: Hazırladığınızda boyutlar arası görüş sağlayan bir maske takar. Ateşlediğinizde tamamıyla Yoru’nun boyutuna geçersiniz, bu esnada düşmanlar tarafından görülmez veya etkilenmezsiniz.

Videoda Phoenix ile gerçekleştirdikleri imha operasyonundan da gördüğümüz üzere Yoru’yu alışılageldik saha taktikleriyle durdurmak pek kolay olmayacak. Gözün gördüğü, kulağın duyduğu her şeyi aldatabilen Yoru, siz planlar yaparken muhtemelen arkanızda bir yerde sizi keyifle seyrediyor olacak.

Exit mobile version