Vitality, ZywOo İle Olan Kontratı 2024 Sonuna Kadar Uzattı

Son yılların en parlak CS:GO oyuncularından olan Mathieu “ZywOo” Herbaut, bünyesinde bulunduğu Vitality ekibiyle olan sözleşmesini 2024 sonuna kadar uzattı. Anlaşmanın 2020’nin başında imzalandığı, ancak uzatma duyurusunun geçtiğimiz Pazar günü yapıldığı belirtildi.

Mathieu “ZywOo” Herbaut (Kaynak: hltv.org)

Genç yıldız ise bu duyuru hakkında şöyle konuştu: “Vitality’nin bir üyesi olmak tam benlik bir işti. 2020 akılalmaz bir sene oldu ve bu süreçte başarıya ulaşmamda hem Vitality ekibinin, hem de takım arkadaşlarımın beni desteklemesi önemli pay sahibiydi. Bu kararlılığı sürdürmek ve Vitality formasını dört yıl daha giymek için heyecanlanıyorum.”

Paris’teki Binalarda ZywOo Projeksiyonu

İlginç bir kutlama ve duyuru da Fransa’nın başkenti Paris sokaklarında görüldü. Yapılan sözleşmenin duyurusunun ardından Paris’in bazı ünlü yapılarının duvarlarında ZywOo’nun fotoğrafı yansıtıldı.

ZywOo’nun sahneye ilk çıkışı 2017 yılında WySix ve aAa takımları ile olmuştu. O dönemki akademik süreci sebebiyle tam profesyonelliğe geçişi ise takip eden 2018 yılında gerçekleşti. 2018’in Ekim ayında Vitality’e katılan genç yetenek, böylece CS:GO sahnesine adım atan Vitality ekibinin temel taşlarından biri oldu.

Henüz ilk yılında başarıdan başarıya koşan oyuncu, aynı zamanda yılın oyuncusu ödülünü aldı ve 20 yaşında En İyi 20 Oyuncu sıralamasına giren en genç oyuncu olmayı başardı. Kendisinden önce bu rekoru 21 yaşında listeye giren coldzera elinde bulunduruyordu.

Oldukça zor geçen 2020 yılında inanılmaz bir istikrar gösteren oyuncu, Vitality’nin dünya çapında birinciliğe ulaşmasında da büyük pay sahibiydi. Yıl biterken önce IEM Beijing-Haidian Europe turnuvasında, geçtiğimiz hafta da BLAST Premier Fall 2020 Finals‘ta kupa kaldıran ZywOo, önümüzdeki yıllarda da adından çokça bahsettirecek gibi.

Vitality takımının kurucu ortağı ve başkanı Fabien “Neo” Devide de bu sözleşme duyurusu hakkında şunları söyledi: “ZywOo’nun Team Vitality üyesi olmakta gösterdiği kararlılıktan oldukça mutluyuz. ZywOo gibi bir oyuncu her nesilde bir kere gelir ve bizler de onun bizimle bu rekabette bulunması sebebiyle daha mutlu olamazdık. Performans ekibimizle birlikte kendisinin tam potansiyeline ulaşması konusunda tüm araç ve altyapıya sahip olması için elimizden geleni yapacağız.”

Exit mobile version