Warzone Geri Tepmesiz MAC-10 Metası İle Boğuşuyor

Call Of Duty: Warzone
Call Of Duty: Warzone (Kaynak: Activision)

Black Ops silahları geldi geleli Warzone maçlarında önüne geçilemeyen bir Mac-10 metası at koşturuyor. Bütün oyuncuların elinde görmeye alıştığımız bu silahı bir adım daha ileriye götüren isim ise yine yakın zamandaki inanılmaz başarısından hatırladığımız Aydan “Aydan” Conrad oldu. Başarılı profesyonel Warzone oyuncusu, Mac-10’u kelimenin tam anlamıyla “sıfır geri tepme” noktasına getirerek halihazırda can sıkıcı olan silahı kompakt bir ölüm makinesine çevirdi. İşin arkasında böyle bir isim olunca, itiraz etmek de pek mümkün olmuyor. Keza yayınladığı videoda da bunu bütün çıplaklığıyla kanıtlamayı başarıyor.

Aydan “Aydan” Conrad, Mac-10 ile adeta ölüm saçıyor.

Mac-10, doğası gereği atış hızı ve mobilite avantajlarıyla öne çıkan bir silah. Kullanıldığı birçok oyunda bunu görebilmemiz şaşırtıcı olmamakla birlikte, Warzone bunu abartmış durumda. Meta olmasının ardından birçok oyuncu bu silahın optimum loadout kombinasyonunu bulmaya çalışıyordu ki nihayet Aydan bunu başarmış görünüyor. Kullandığı eklentiler şöyle.

Mac-10’un kendiliğinden düşük olan geri tepmesini bu eklentilerle iyice azaltan Aydan, sıfır geri tepmeli diyebileceğimiz bir Mac-10 elde ediyor. Normalde şarjör kapasitesinin atış hızı ve mermi gücünden kaynaklı olarak yetersiz olduğu Mac-10 için bu sorun STANAG 53 Rnd Drum ile çözülüyor. Kendisi de silahın dengesiz olduğunu dile getiren Aydan’ın bu görüşünü destekleyen sayısız Warzone oyuncusu mevcut. Yapımcıların bu konuda bir önlem alıp almayacağı bilinmiyor ancak görünen o ki bu sorunu uzun süre görmezden gelemezler.

Exit mobile version