Warzone Turnuvası “Holiday Feast” Tamamlandı

Avrupa ve Amerika’da Noel tatili öncesi Warzone hayranlarına sürpriz yapan Toronto Ultra ekibi, ikinci turnuvaları olan “Holiday Feast” etkinliğini tamamladı. Toplamda 100,000$ ödül havuzu bulunan turnuvada büyük ödülü Team Aydan kazandı.

Toronto Ultra’nın turnuva afişi

Birçok güçlü ekibin katıldığı Warzone turnuvası toplam 7 saat kadar sürdü ve iki round’dan oluştu. İlk round’da katılan takımların 4 saatlik bir sürede son 12’ye kalma mücadelesi izlemeye değerdi. Temel olarak öldürme puanı üzerinden değerlendirilen ve sıralama puanlarının da eklendiği puan sisteminde oyuncular açık lobilerde mücadele ettiler. Üçlü (trio) olarak dörtlü ekiplerin (quad) maçlarına giren takımlar, bu 4 saatin sonunda en iyi 5 maçları üzerinden değerlendirildiler.

Team Aydan İkinci Round’da Sürpriz Yaptı

Aydan, Zlaner ve HusKerrs üçlüsünden oluşan Team Aydan, aslında ikinci round’a katılmaya hak kazanan 12 ekibin 11.si oldu. Ucu ucuna final aşamasına kalmayı başaran ekip, arada her ne olduysa finalde adeta önüne çıkanı ezip geçti. 2.5 saat gibi kısa bir sürede 356 puan toplamayı başaran üçlü, en yakın rakiplerine 32 puan fark attı. Büyük ödül olan 35,000$ bir yana, 109 öldürme ile bir Trios Quads maçındaki dünya rekorunu da kırmayı başardılar. 18 dakika boyunca adeta Verdansk’a ölüm yağdıran üçlünün performansı akıllara durgunluk veren türdendi. Maçın tamamını aşağıdaki videodan da izleyebilirsiniz.

Bu inanılmaz başarıyla birlikte HusKerrs ve Aydan, en fazla para kazanan ilk iki Warzone oyuncusu konumuna yerleştiler. Zlaner ise daha az turnuvaya katılmış olduğu için en fazla para kazanan 8. oyuncu oldu.

Exit mobile version