Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS Lower Bracket Mücadelesi Başlıyor

Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS, Açık Eleme aşamasından yükselen 12 başarılı ekip ve onlara katılan 12 davetli ekip ile Grup Aşaması’nın ilk parçası olan “Şöhretler Masası” Upper Bracket mücadelesini geçtiğimiz hafta sonu ekranlara taşımıştı. PUBG tutkunlarının aksiyona doyduğu müthiş bir hafta sonunun ardından bu kez 10-11 Aralık 2022 tarihlerinde Büyük Final biletine geçen hafta itibariyle erişemeyen 16 takımın katılacağı “Acı Tatlar Sahnesi” Lower Bracket mücadelesi, 8 takımı daha Büyük Final biletine kavuşturacak.

2 maç günü boyunca toplam 10 maç yapacak olan 16 takım için artık bu son viraj. Hafta sonunu ilk 8’de tamamlayan takımlar sahadan mutlu ayrılarak bir sonraki hafta sonunda gerçekleşecek olan Büyük Final’in yolunu tutarlarken diğer 8 takıma bu noktada veda edeceğiz. Mücadelede bulunacak olan takımların listesi ise şu şekilde.

Geçtiğimiz hafta sonu “Şöhretler Masası” Upper Bracket karşılaşmalarında gördüğümüz heyecanlı ve kıran kırana mücadele, bu hafta “Acı Tatlar Sahnesi” Lower Bracket maçlarında daha da tırmanacak. $8000 değerindeki ödül havuzundan pay alabilme şansı için bu aşamayı geçmek zorunda olan ekipler, yakaladıkları tüm imkanları sonuna kadar değerlendirmek için her şeyi yapmak zorundalar.

Diğer yandan Yemeksepeti Market PROTALITY Fantezi Lig için kadrolarınızı hazırlayarak bu nefis heyecanı daha da katlayabilirsiniz. Twire.gg üzerinden size ait olan bir hesapla katılabileceğiniz bu oyunun kurallarını Türkçe anlatımlarıyla bu bağlantıdan okumanız mümkün.

10 Aralık 2022 Cuma akşamı TSİ 19.00’da başlayacak olan “Acı Tatlar Sahnesi” Lower Bracket mücadelesi, PUBG Türkiye Resmi Twitch Kanalı’nda canlı yayınlanacak. Bu yoğun aşamanın ilk mücadele gününde Mustafa “Fanius” Gültekin ve Bartu “Sthynin” Yıldız’ın keyifli sunumlarının yanında Arda “Tropik” Bayram’ın birbirinden kritik analizleriyle Yemeksepeti PROTALITY DROPSTARS, tüm izleyenleri ekran başına toplayacak.

Exit mobile version