Yeni CS:GO Güncellemesi Özelleştirme İçin Ek Seçenekler Sunuyor

Yeni CS:GO Güncellemesi Özelleştirme İçin Ek Seçenekler Sunuyor - awp

by Valve

24 Şubat’ta geliştiriciler tarafından yayınlanan yeni CS:GO güncellemesi, normalde alışık olunandan daha fazla yenilik barındırıyor. Valve geliştiricileri yapılan yeniliklere dair yayınlanan notlarda ajanlara gelen yenilikler, haritalardaki değişiklikler (Breach ve Studio) ve ara yüz değişikliklerine dair bilgi verdi. Oyuncuları şaşırtan bir yenilik de AWP ile hareket mekaniğinde geldi.

CS:GO Güncellemesi: Ajan Özelleştirmesi

Birkaç ay önce Valve geliştiricileri son operasyon Parçalanmış Ağ’ı yayınladı. Bu özel güncelleme ile tartışma yaratan standart karakter modellerine sahip ajanlar geldi.

Son güncelleme bu ajanlar üstünde yapılabilecek değişiklikler getirdi. Geliştiriciler, karakterlere eklenebilecek çıkartmalar geldiğini duyurdu. Tıpkı silah etiketleri gibi bunlar da uygulandıktan sonra çıkartılabilecekler ancak geri gelemeyecekler.

CS:GO Güncellemesi: Kullanıcı Ara Yüzü

Güncellemede en belirgin değişiklik satın alma menüsünde gerçekleşti. Menü artık interaktif. Bunun yanında silahlar ve ekipmanların ön izlemesini görmek de artık mümkün. Oyuncular fareyi istedikleri ürünün üstüne getirdiklerinde eğer ürünü alabileceklerse geçerli ürün seçimi öne çıkacak.

CS:GO Güncellemesi: Artı Göstergesi (Crosshair) Özelleştirmesi

Önceden varsayılan artı işaretini özelleştirmek oyuncular için büyük bir dertti. Geçmişte artı göstergesini özelleştirmek isteyen bir oyuncu, ayarlara gidip giriş ayarlarından elle özel yapılandırma değeri girmek zorundaydı.

Valve son güncellemeyle artı göstergesini değiştirmek için kullanıcılara daha kolay bir yöntem sundu. Oyuncu artık varsayılan oyun menüsüne girerek gösterge ayarlarını yapabilecek. Menüden oyun ayarlarına giderek “Artı göstergesi (Crosshair)”e basarak önünüze gelen geniş seçenek yelpazesinden özelleştirme yapabilirsiniz. Ayrıca, kullanıcılar oluşturdukları artı göstergesi kodlarını arkadaşlarıyla paylaşabilir veya başka birinin kodlarını alabilirler.

AWP Hareket Mekaniği

Bugünkü güncelleme, AWP için çömelme esnasındaki hareket ivmesini de değiştirdi. Daha önce bir AWP oyuncusu çömelerek nişan alır vaziyette ilerlerken yürüyüş hızı ateş ettikten hemen sonra hızlanıyordu. Ancak artık hareket hızı sabit ve artması gibi bir durum söz konusu değil. Yüzeysel olarak bakınca bu çok da büyük bir problemmiş gibi görünmüyor. Ancak atışları kaçıran keskin nişancılar böyle bir durumda daha yüksek ölme olasılığına sahip.

Güncelleme IEM Katowice 2020 ortasında geldi, bu yüzden Valve ve turnuva organizatörlerinin yarışmacıları son güncellemeyle oynamaya zorunlu kılıp kılmayacağı henüz belli değil.

Güncellemenin detayları buradan bulunabilir.

https://blog.counter-strike.net/index.php/2020/02/28730/

Chiefs Esports ile Marvel, Ortaklıklarını Duyurdu

Exit mobile version