BLAST Rising’de İki Katılımcı Değişikliği

Geçtiğimiz saatlerde Hltv.org’dan gelen bir habere göre yarın başlaması beklenen BLAST Rising’de önemli bir gelişme yaşandı. Etkinliğe katılması beklenen Anonymo ve Sprout ekipleri, takvimlerindeki yoğunluk sebebiyle bu mücadeleye katılmayacaklarını bildirdiler. Etkinlikten çekilen bu iki ekibin yerine MAD Lions ve Tricked Esports geçecek.

BLAST ve Fantasyexpo tarafından düzenlenen BLAST Rising etkinliği Mayıs 2021 ayında 20 günlük bir CSGO maratonu ile ekranlarımızda olacak. Temsilcimiz Sangal Esports‘un da davetli olduğu ve A Grubu’nda dahil olacağı etkinlik için heyecan dorukta. Ancak bu etkinlikle büyük ölçüde çakışma yaşayan Flashpoint 3 de oldukça sıkı bir rakip. Anonymo ve Sprout, geçtiğimiz günlerde tamamlanan Flashpoint 3 Kapalı Elemeleri ile etkinliğe katılmaya hak kazanan takımlar arasına girmişlerdi. Haliyle bu iki kritik etkinlikte aynı anda yer almanın hem maç çakışmaları yaratma ihtimali, çakışma yaratmasa dahi ekiplerin üzerinde hayli ciddi bir yorgunluk yaratacağı aşikar. Böyle durumlarda zaman zaman kaynaklarını etkin kullanmayı tercih eden takımlar, bazı etkinliklerden çekilme yoluna gidebiliyorlar. Özellikle ödül havuzunun daha doyurucu olduğu etkinliklerin önemli takımlardan rağbet görmesi alıştığımız ve anlaşılabilir bir manzara.

Bir diğer detay olarak Tricked, Flashpoint 3 Kapalı Elemeleri’nde Sangal’ı kaybedenler grubunda eleyerek yoluna devam etmişti. Ardından HAVU’ya elenerek kapalı elemelere veda eden Tricked, şimdi de BLAST Rising B Grubu’nda mücadeleye dahil oluyor. HAVU da Flashpoint 3 biletini son maçta DBL PONEY’e elenerek ıskalamıştı. $30,000 ödül havuzlu BLAST Rising yarın itibariyle A Grubu maçlarıyla başlayacak. Saat 16:00’da temsilcimiz Sangal Esports, EC Brugge ekibini sahada ağırlayarak etkinliğe güzel bir açılış yapma peşinde. Sangal’a bu önemli maratonda başarılar diliyoruz.

Exit mobile version