Espor Sektöründen Ortaklık Haberleri – Şubat 2021 – 2. Hafta

Ocak 2021 itibariyle tekrar hızlanan turnuva sezonundan önce birçok firma birbiri ardına espor sektöründe hem yeni ortaklıklarını, hem de yenilenen ortaklıklarını duyurmuştu. Turnuva sezonunun açılmasıyla Ocak 2021 ajandası bir tık yavaşlasa da benzer haberler almaya devam ettik. Şubat 2021 başında ise firmalar artık yıl içerisindeki planlarına odaklanmış bir şekilde adım adım yola koyuldular. Bununla birlikte firmaların değişik çapta atılımları zaman zaman karşımıza çıkmaya devam ediyor. Şubat’ın ikinci haftası biterken iki önemli ortaklık haberi daha geldi.

100 Thieves, CDL’e Hızlı Giriş Yapıyor

100 Thieves’in Call Of Duty League’de mücadele edecek olan ekibi LA Thieves, geçtiğimiz günlerde MTN DEW GAME FUEL ile bir ortaklık anlaşması imzaladı. Bu anlaşma itibariyle markanın LA Thieves’in espor içeriklerine ve sosyal medyasına entregrasyonu sağlanacak. Bunun bir örneği halihazırda ekibin ev turu videosunda da görülüyor. GAME FUEL halihazırda CDL’nin de bir sponsoru. Bu anlaşmanın finansal koşulları açıklanmadı.

Bu haftanın başlarında LA Thieves aynı zamanda Dollar Shave Club ile de bir ortaklık duyurusunda bulunmuştu. Takım Call Of Duty League’e bu yıl katıldı ve daha önce Immortals Gaming Club’a ait olan slotu aldı. Ancak COVID-19 sebebiyle espor liginin büyüme planları sekteye uğradı ve planlanan evsahibi/deplasman etkinlik takviminin hayata geçirilmesi mümkün olmadı.

LA Thieves / GAME FUEL

BLAST Premier, CS.MONEY İle Olan Ortaklığını Yeniledi

Son dönemde hızla büyüyen operasyonuyla espor sektöründe dikkatleri üzerine çeken BLAST Premier, CS.MONEY ile olan ortaklığını 2021 yılı için de yenilediklerini duyurdu. Silah skin takasları üzerine kurulu olan CS.MONEY platformuyla 2021 CSGO rekabet sezonunda da birlikte çalışacak olan BLAST Premier, böylece arka arkaya üçüncü yılını da doldurmuş olacak. Bu anlaşmanın da finansal koşulları açıklanmış değil.

BLAST tarafından “genişletilmiş ortaklık” olarak adlandırılan koşullar altında CS.MONEY espor sahasında daha fazla markalama fırsatları, yayın gösterimleri ve genel olarak 2021 BLAST Premier etkinliklerinde daha fazla görünürlük elde edecek.

Aralık 2020’de bir diğer uzun soluklu ortağı Betway ile olan ortaklıklarını da üçüncü yılına uzatan BLAST, Ocak ayında da ses ve aygıt firması EPOS ile olan ortaklıklarını uzatmıştı. Ocak ayında duyurdukları bir diğer ortaklık ise oyun ağı VENN ile imzaladıkları BLAST Premier Global Final için içerik segmentleri üretimi merkezli ve diğer espor projelerine de uzanan anlaşma idi.

Exit mobile version