Partnerlik Haberleri Yıl Sonunda Hız Kesmiyor

2020 herkes için oldukça zorlu geçti. Henüz ilk aylarda ortaya çıkan pandemi ile beraber herkes “yeni bir normale alışmak” zorunda kaldı. Her ne kadar oyunculuk ve espor sektörü bundan yer yer olumlu etkilenmiş olsa da birçok firma stratejilerini gözden geçirmek durumunda kaldı. Planlar iptal edildi, yeni yol haritaları çizildi. Bununla beraber sektörlerine öncülük eden büyük firmalar partnerlik için bir araya gelerek daha da güçlendiler.

G2 Esports & Seasonic

G2 Esports Ve Seasonic Ortaklık Kuruyor

Yıl sonu yaklaşırken firmalar planlarını hızlandırmak ve 2021’e daha güçlü girmek için partnerlik sözleşmelerini imzalayarak sektöre duyurularını yapıyorlar. Geçtiğimiz saatlerde iki büyük duyuru daha basın gündemine düştü. Bunların ilki Berlin merkezli G2 Esports ile Tayvan menşeili güç kaynağı üreticisi Seasonic arasında yapılan ortaklık oldu.

Anlaşmanın finansal şartları ve süresi açıklanmadı. G2 Esports tarafından yapılan duyuruda ise “iki firmanın ortak bir vizyon ile en iyi teknolojiye, kaliteye ve performansa erişmek için çalışacağı” belirtildi. Seasonic firması da web sitelerinde bu ortaklık hakkında “G2 Esports gibi büyük bir organizasyonun kendilerini seçmesinden mutluluk duyduklarına” yer verdi.

BLAST & Betway

Betway Ve BLAST Anlaşma Süresini Uzattı

Bir diğer haber de espor sektörünün ağır topları Betway ve BLAST arasındaki partnerlik anlaşmasının uzatılması ile geldi. Yıllardır espor tutkunlarının hafızalarına kazınan heyecanlı turnuvalara imza atan BLAST, halihazırda iki senedir Betway ile ortaklık içerisindeydi. Espor sektörünün bahis liderlerinden olan ve uzun süre Ninjas In Pyjamas formalarından hatırladığımız Betway aynı zamanda DreamHack ve Beyond the Summit ile de CS:GO sahnesinde nüfuzunu arttırmıştı. CS:GO’nun yanı sıra DotA 2 sahnesine de adım atan Betway, 2021’e oldukça iddialı girecek gibi.

Markaların önümüzdeki yıl için yaptıkları planlar böylece bir bir hayata geçiyor. Halen yıl sonuna bir haftadan uzun bir süre olduğunu düşünürsek son dakika sürprizleri duymamız mümkün diyebiliriz. eSports360 olarak bizler de sektördeki haberleri sizin için takip ediyor olacağız.

Exit mobile version