Natus Vincere, Uluslararası Kadrosunu Duyurdu

Geçtiğimiz günlerde Aleksib, jL ve iM üçlüsüyle diyalogda olduğu belirtilen Natus Vincere, sonunda uluslararası olarak nitelendirilebilecek olan güncel kadrosunu duyurdu. Yavaş yavaş CIS bölgesinden uzaklaşmaya başlandığına işaret eden bu adımda eski kadrodan sadece s1mple ve b1t kaldı. Diğer üç oyuncu olan npl, electroNic ve Perfecto ile yollar her an ayrılabilir. Nitekim electroNic ve Perfecto ile Cloud9 yönetiminin ilgilenmekte olduğunu da sizlerle kısa süre önce paylaşmıştık.

Alınan üç oyuncu arasından en geniş çaplı olarak tanınan isim olan Aleksib, yakın zamana kadar görev aldığı Ninjas In Pyjamas kadrosundan hampus‘un gelişiyle birlikte çıkartılmıştı. Uluslararası kadrolara daha önce liderlik etmiş olan IGL, Ninjas In Pyjamas’ın öncesinde OG ve G2 ekiplerinde de görev almıştı. Burada geçirdiği süreçte de kadronun tam anlamıyla stabil bir duruma gelememiş olması maalesef ona beklediği başarıları getirmedi. ENCE ile geçirdiği sürede yakaladığı başarıları tekrar görmeyi hedefleyen oyuncu, şansını bu kez Natus Vincere ile deneyecek.

Öte yandan son dönemdeki formuyla dikkatleri üzerine çeken iM, GamerLegion ile yakaladığı form sayesinde Major etkinliğinde final oynamayı başardı. BLAST.tv Paris Major 2023 etkinliğinde de fırtına gibi esen oyuncu, bu performansıyla birçok takımın dikkatini çekti. Sonunda gelecek vadeden oyuncuyu almayı başaran taraf ise Natus Vincere oldu. Üçlünün son parçası olan jL de Apeks ile geçirdiği sürede yükselen bir grafik çizmeyi başardı. BLAST.tv Paris Major 2023 etkinliğinde yarı finalde elenen Apeks de GamerLegion gibi son dönemde oldukça etkili performanslar göstererek en üst seviye rekabette sarsıntı yaratan ekipler arasındaydı.

Yeni Natus Vincere kadrosunu BLAST Premier Fall Groups 2023 etkinliğinde 13 – 23 Temmuz tarihleri arasında izleme şansımız olacak. Kadronun son hali şu şekilde.

Exit mobile version