Oyuncular Tarafından Oyuncular İçin: Champion Oyuncu Koleksiyonu

Oyuncular Tarafından Oyuncular İçin: Champion Oyuncu Koleksiyonu

Espor sektörünün giderek büyümesi ve daha geniş bir kitleye ulaşmasıyla birlikte, her geçen gün yeni giyim markalarının da oyuncu kültürünü ürünlerine yansıtarak bu hedef kitleye ulaşmaya çalıştığını görüyoruz. Ninja ile özel bir koleksiyon çıkaran Nike, Vodafone Giants markasıyla da işbirliğine girmişti. Bunun yanında PUMA ve Adidas gibi dünyaca ünlü spor giyim markaları Cloud9 ve Adidas ile ortaklığa imza atmıştı. Lüks bir giyim markası olan Louis Vuitton ise geçtiğimiz sene özel bir League of Legends koleksiyonu tasarlamıştı. Öyle ki esporun moda üzerindeki etkisi artık yadsıyamaz bir boyutta.

Espor ve oyuncu kitlesine yönelik benzer konulu yeni bir haberi ise Champion’tan geldi.  “Oyuncular tarafından oyuncular için tasarlandı” sloganıyla satışa sunulan oyuncu koleksiyonu; kapüşonlular, eşofmanlar ve değiştirilebilir cırt cırtlı armalardan oluşuyor.

“Oyun ekipmanlarınızı ilk kez tasarlanan ve patenti alınma aşamasında olan ‘Champion Gamer Hoodie’ ile güçlendirin🎮

Oyuncular tarafından oyuncular için tasarlandı

Champion, koleksiyonun geliştirme sürecinde espor oyuncularıyla birlikte çalışıldığını belirtiyor. Koleksiyon, Champions’un moda çizgisini taşıyan kullanışlı tasarımının yanı sıra, bir oyuncunun ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak üzere tasarlandı. Oyuncu kulaklıklarının üstünden rahatlıkla giyilebilen kapüşonlar, içinde konsol kumandası kullanmaya bile olanak sağlayan geniş ön cepler ve kolun daha rahat etmesini sağlayan ideal bolluktaki kol kesimleri koleksiyonun öne çıkan özelliklerinden. Koleksiyonun tamamı buradan görüntülenebilir.

@ChampionEsports ve @dignitas ‘a yeni oyuncu kapüşonlusu için teşekkür ederim.

Bu koleksiyonun çok beğenilen diğer bir özelliği ise sağ göğüs üstünde ve sol omuzda yer alan cırt cırtlar. Bu cırtcırtlar, Champions’un özel tasarlanan armalarını takmak için var. Ancak yukarıda Jae Hoon Kim’in de yaptığı gibi cırt cırtlı istediğiniz herhangi bir armayı da takmanız mümkün.

Bunların yanında Champions, aralarında HyperX, Dignitas, VENN, PlayVS, the Esports Awards, FaZe Pamaj, Nate Hill ve FaZe Blaze’in de bulunduğu espor takımları oyuncularıyla da ortaklık içinde çalışıyor. ChampionEsports hesabından şu anda da anlaşılabileceği üzere marka, oyuncu kitlesine ulaşmak için oldukça uğraşıyor.

Profesyonel Fortnite oyuncusu Nate Hill’in bu koleksiyon için yorumu ise şöyle oldu: “Kapüşonluları her zaman sevmişimdir ancak bu oyuncular için tasarlandığını gördüğüm ilk kapüşonlu. Bir headset ile bile giyebildiğiniz geniş kapüşonundan içinde konsol kumandası tutabilecek kadar kocaman ceplerine birçok yönüyle eşsiz.”

Exit mobile version