Riot Games, Valorant İçin En İyi 100 NA Oyuncusunu Açıkladı

Yakın zamanda oyuncuların Valorant’ın zirvesindeki rekabette şeffaflık ve ince ölçek taleplerinin yoğunlaşması Riot Games gündeminde. Yapılan resmi açıklamada da bu konuyu dikkate aldıklarını belirten firma yetkilileri, ilerleyen dönemlerde oyuna sıralama sisteminin en üstünde bir puanlama tablosu getireceklerinin de sözünü vermişlerdi. Özellikle Immortal ve üzeri derecelerde oyuncuların rekabetin hangi noktasında olduklarını bilememelerini ifade etmeleri bu konunun merkezinde. Beklentiler ise League of Legends’da kullanılan sıralama sistemine benzer bir sistem geleceğinden yana şekilleniyordu.

Riot Games

Oyunculara kulak vermesiyle bilinen Riot Games, bu geleneğinden vazgeçmeyerek önümüzdeki dönemlerde gelecek değişikliklerin somut bir sinyalini vermeyi de ihmal etmedi. Bunun ilk adımı olarak ise 22 Aralık 2020 tarihinde Twitter üzerinden Kuzey Amerika’daki en iyi 100 Valorant oyuncusunu duyuran yapımcılar, oyuncularını heyecanlandırdı.

Aşağıda size ilk 10 ismini sıraladığımız listenin tümünü ise takip eden tweet üzerinde bulabilirsiniz.

Riot Games’in Top 100 NA Oyuncuları Duyurusu

Bu gelişmeyle birlikte Valorant oyuncuları 2020 yılı boyunca büyük bir azimle dahil olmak için çabaladıkları rekabet listesine adlarını yazdırmaya bir adım daha yakın olduklarını görmüş oldular. Riot Games tarafından Valorant’a oldukça ciddi bir destek verildiği halihazırda biliniyor, hatta bu durum sadece Valorant oyuncularının gündeminde de değil. Dün yaşanan bir diğer gelişme de, Mayıs ayında CS:GO’dan Valorant’a geçiş yapan Freakazoid’in doğrudan CS:GO yetkililerini hedef alan ağır eleştiri içerikli Tweet’i oldu. CS:GO yapımcılarının oyuna ve oyuncularına gerekli ilgiyi göstermediğini belirten Freakazoid, adeta ateş püskürdü.

Exit mobile version