Elisa Masters Espoo 2023 İçin İlk Daveti ENCE Aldı

Bu yılın son haftalarında gerçekleşecek olan Elisa Masters Espoo 2023, şimdiden dikkatleri üzerine çekmiş durumda. $200000 değerinde ödül havuzuyla 8 takımı ağırlayacak olan etkinlikte Elisa Invitational Winter 2023 galibi GamerLegion ve Elisa Invitational Spring 2023 galibi Apeks ilk iki slotu alarak rakiplerini beklemeye başlamışlardı. Şimdi etkinlikte geriye kalan 6 slottan biri daha ilk davetli takımla sahibini buldu.

Elisa Masters Espoo 2023 için davetli takımlara ayrılan 5 slottan ilkinin sahibi ENCE oldu. Son dönemde oldukça büyük başarılar elde eden ENCE, birçok büyük rakibini alt etmeyi başararak HLTV’de an itibariyle 5. sıraya kadar yükselmeyi başardı. Bu çizgiyi en son geçtiğimiz sene Ağustos ayında gören ekip, bir süredir ciddi anlamda zorlanıyordu. Mart ayında 20. sıraya kadar gerileyen ENCE, kadrosunun son halini tam anlamıyla uyumlu bir hale getirmek için sıkı bir çalışma döneminden geçerek tekrar toparlanmaya başladı. Son olarak Şubat ayında kadroya katılan NertZ ile yeniden yükselişe geçen ekip, son 3 ayda gösterdiği etkili performanslarla sıralamada eski günlere geri döndü.

Bu gelişmeyle birlikte Elisa Masters Espoo 2023 etkinliğinde geriye 4 adet davetli takım slotu ve bir adet de Elisa Esports eSM 2023 etkinliğinden alınacak galibiyetin ödülü olan slot kaldı. Elisa Esports eSM 2023, 3 Ağustos 2023 – 5 Ağustos 2023 tarihleri arasında Finlandiya’nın Helsinki kentinde gerçekleştirilecek ve toplamda 4 takımı ağırlayacak. Katılması beklenen dört takımdan üçü an itibariyle belirlenmiş durumda. Bu takımlar HAVU, ENCE Academy ve JANO ekipleri. Elisa, son dönemde genişlettiği organizasyon portfolyosuyla CSGO sahnesinde giderek daha da dikkat çekmeye devam ediyor.

Exit mobile version