MOUZ, Elisa Masters Espoo 2023’e Davet Aldı

2023 Kasım ayının sonunda gerçekleştirilmesi planlanan Elisa Masters Espoo 2023 etkinliğinde bir sonraki davetli takım MOUZ oldu. 8 önemli takımın Finlandiya’nın Espoo kentinde katılacağı mücadelede daha önce üç takım belirlenmişti. Bu takımlar ilk davetli ENCE, Espoo Invitational Winter 2023 şampiyonu GamerLegion ve Espoo Invitational Spring 2023 şampiyonu Apeks idi.

$200,000 ödül havuzu bulunan turnuvada halen 4 slot sahiplerini bekliyor. Bu 4 slotun üçü yine davet usulü doldurulurken sonuncusu ise Elisa Esports eSM 2023 mücadelesinin şampiyonu tarafından alınacak. Elisa Esports eSM etkinliği ise 3 – 5 Ağustos 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek ve an itibariyle mücadele etmesi beklenen 4 takımın üçü belirlenmiş durumda. Elisa Open Finland S4 şampiyonu JANO, Elisa Open Finland S5 birincisi ve ikincisi olan HAVU ve ENCE Academy bu etkinlikte erkenden yerlerini aldılar. Burada da son takım bir eleme aşamasından geçerek mücadeleye katılmaya hak kazanacak.

Transfer sezonunda yeni isimlerle sahaya geri dönen MOUZ için Elisa Masters Espoo 2023 mücadelesi de yıl sonunda kendilerini kanıtlamaları için önemli bir adım olarak karşılarına çıkacak. Henüz başlamasına aylar olan Elisa Masters Espoo 2023, Finlandiya sahnesinin bu yılki en önemli lokal etkinliklerinden biri olmaya aday.

Exit mobile version